Moeder Radjkumarie en zonen, Radjoe en Radjesh aangehouden op de luchthaven met drugs – politie Suriname

politie moeder Suriname

Een moeder en haar NIET minderjarige zonen waren op weg naar het buitenland. Een man heeft hun tickets gekocht en alle andere onkosten betaald.

[quads id=1]

Helaas zijn ze gepakt met een paar kilo drugs. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Zijn ze erin geluisd door die man? Of wisten ze dit donders goed?

[quads id=1]

Politie Suriname

Dit gezin wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet Verdovende Middelen. Tijdens controle door het BID-Team werd er ongeveer zes kilogram cocaïne in de koffers van de moeder en haar twee zonen aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: BID team houdt moeder en twee zonen op luchthaven aan. Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft in de tweede week van november de 64-jarige moeder Radjkumarie B. en haar twee zonen, Radjoe L. (39) en Radjesh L. (37) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.

Dit gezin wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet Verdovende Middelen. Tijdens controle door het BID-Team werd er ongeveer zes kilogram cocaïne in de koffers van de moeder en haar twee zonen aangetroffen en in beslag genomen. Het drietal stond op vertrek naar Trinidad met als eind bestemming Barbados.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de verdachten heeft een man de tickets en alle andere reiskosten betaald, aangezien zij hun eind bestemming moesten bereiken om te werken. De moeder en haar zonen zijn samen met het verderfelijke spul overgedragen aan de Narcotica Brigade.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld.

https://www.politie.sr/bid-team-houdt-moeder-en-twee-zonen-op-luchthaven-aan/