Mijn man, 57-jarige Karlo Blanker uit Suriname, is overleden

overleden Suriname
Je hebt je strijd gestreden en je hebt het met moed gedaan

Dankbaar voor zijn leven en de tijd die zij met hem mochten doorbrengen, maakt Jeanet Blanker – Kartodikromo namens Dwight Blanker en Maryshella Kromowitono het overlijden van haar lieve man Karlo Blanker bekend. Hij is 57 jaar geworden.

[quads id=1]

In leven was hij werkzaam op de O.S. Marienburg in Suriname. Meer informatie in het bericht. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden

Overleden
Mijn man en onze vader

Karlo Blanker

In de leeftijd van 57 jaar

Meer informatie omtrent de uitvaart in onderstaande foto’s. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland