Help, ik word zwanger maar ik krijg alleen miskramen – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Wat doe je als je al jaren een kind wil? Zwanger worden lukt wel maar zwanger blijven, dat lukt helemaal niet. Sheila en Rayen zijn al 7 jaar aan het proberen. Voor Rayen hoeft het al niet meer maar Sheila kan haar kinderwens nog niet opgeven. Wat moet ze doen? Moet ze dan haar relatie opgeven? Of moet ze gewoon door blijven gaan tot het einde, maar wat is het einde? Zij is Javaans en hij is creools. Misschien kan ze geen kind van hem krijgen en moet ze het met iemand anders proberen? Hebben jullie wat adviezen voor haar. Lees haar zielige verhaal.

[quads id=1]

Sheila uit Paramaribo’

Hallo FamilieNieuws, ik ben helemaal radeloos. Ik ben Sheila uit Paramaribo en ik ben 32 jaar. Ik ben gelukkig, en verliefd op Rayen. Al 7 jaar. En letterlijk al 7 jaar willen we een kind. Onze relatie begint nu wel een beetje moeizaam te worden. Om dit ene hele grote probleem. Ik voel dat ik er helemaal alleen voor sta.

[quads id=1]

10 keer zwanger

Ik ben al 10 keer zwanger geweest maar het lukt me maar niet om mijn kind te behouden. Binnen de 3 maanden ben ik de baby al kwijt. Ik heb al zoveel geprobeerd. Ik heb gelopen in ’s Lands ziekenhuis in Paramaribo en ik loop nu in het Diac. Maar niets niets niets helpt.

In het buitenland

Lees ook: Kinderen niet van getrouwde man. Vrouw mogelijk de bak in ~ buitenland

Als ik op het net kijk dan zie ik wel dat ze mensen, zoals ik, in Nederland en Europa kunnen helpen. Of Amerika. Maar dat kost iets van 10.000 dollar Misschien wel meer en dan heb je ook geen zekerheid.

[quads id=1]

Ik weet niet meer wat ik moet doen. Rayen zegt dat het niet voor ons is weggelegd en hij wil ermee stoppen. Ik wil dat niet. Ik kan dat niet. Ik heb het geld niet om naar het buitenland te gaan. Ik moet het hier oplossen. Daarom vraag ik andere vrouwen via jullie of ze ook dit probleem hebben gehad. Ik wil ook weten wat ze hebben gedaan om toch een baby te krijgen.

Nog niet te oud

Lees ook: Ik wil kinderen hij niet – kunnen jullie met hem praten? – anoniem Paramaribo

[quads id=1]

Ik ben 32 jaar. Ik kan altijd nog moeder worden. Maar moet ik het opgeven? Is moeder zijn niet het allermooiste dat er is? Ik kan het niet opgeven. Waarom kan een man dat wel? Ik vind Rayen soms zo gemeen dat hij niet samen met mij hierin staat. Ik ben zo verliefd op hem, ik hou van hem, maar ik merk dat de relatie wankel aan het worden is hierdoor.

Ik ban Javaan en hij creool
anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van istockphoto.com

[quads id=1]

Kan het misschien zijn dat ik geen baby van HEM kan krijgen? Hij is namelijk een creoolse man en ik ben een Javaanse. Maar ik ken genoeg gemende stellen met kinderen dus dat zal wel niet. Hij heeft me ooit gezegd dat ik zwanger moet worden van iemand anders. Ik weet dat hij dat niet echt meent. Maar de gedachte komt soms wel in mij op. Ik weet dat hij, diep in zijn hart, heel graag een kind zou willen. Straks gaat hij het ook proberen bij een ander. Dat weten we nooit. Hij kan altijd nog een kind maken. Maar ik ben straks te oud.

Ervaring van anderen

Lees ook: Video – Ouder dan 35 en moeder worden. Is dat mogelijk?

Ik heb het heel moeilijk met dit. Ik wil niet egoïstisch overkomen, maar mijn kinderwens is zo diep. Ik ben echt benieuwd hoe andere vrouwen dit hebben ervaren.

[quads id=1]

Weten jullie. Ik word wel zwanger, misschien kan ik het daarom niet accepteren. Als ik nou helemaal niet zwanger kon worden. Of als ik geen baarmoeder had of eicellen. Dan was het makkelijker te accepteren.

Bidden

Mensen gaan zeggen dat ik moet bidden. Ik bed elke dag een kwartier met God. Ik smeek hem. Ik huil tijdens mijn gebeden. Soms ben ik ook boos op God. Ik leef zo goed, ik help altijd andere mensen en dan word ik gestraft. Zo voelt het. Ik ben zo verdrietig en voel me echt zo alleen op de wereld.

[quads id=1]

Geen kinderen

Niemand kent mijn probleem. Alleen de arts en Rayen. En die mensen bij wie ik medicijnen ben gaan drinken. Alle andere mensen denken dat ik geen kinderen wil. Ze zeuren zo aan mijn hoofd. Ze vervelend. Daarom voel ik me nog minder waard.

Medicijnen drinken, dat hoor je alleen maar in Suriname. er zijn zoveel mensen die het maken. En altijd krijgen ze een gezonde baby. Ikke niet. En weet je. Daar heb ik trouwens ook geen zin meer in, het enige dat er gebeurt is dat ik 3 dagen op het toilet zit.

[quads id=1]

Advies

Wat kan ik anders doen? Dus ik vraag jullie aub hebben jullie advies voor mij. Moet ik mijn wens opgeven, moet ik mijn relatie opgeven? Of moet ik door blijven gaan tot het einde, maar wat is het einde? Ik blijf ook Suribet spelen. Misschien win ik, dan kan ik naar Amerika of ergens anders om het te proberen. Dank jullie wel voor het luisteren en voor jullie adviezen. Ik ben benieuwd naar wat jullie gaan zeggen. Thanks Sheila

Gerelateerde verhalen:

Mijn vriendin heeft geen baarmoeder maar ik wil graag kinderen – anoniem Paramaribo

Anoniem – Door mijn familie kan ik geen kinderen meer krijgen ~ Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig