Baby Jeannelle is geboren met een gat in haar hart en kan in Suriname niet geholpen worden – dringend hulp gevraagd (foto’s)

baby Suriname
Soms zijn onze kindjes zo ziek, dat ze voor beterschap moeten uitwijken naar het buitenland. Ook baby Jeanelle. Ze is nu 1,5 maand oud.

Ze is geboren met een gat in haar hart en moet naar Colombia om operatief behandeld te worden. Gelukkig helpt SZF met de grootste kosten. Maar er is geen financiële ruimte over voor de bijkomende kosten. Bekijk het bericht voor meer informatie over baby Jeanelle. Geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen ze geholpen worden vanuit de gemeenschap. Let op, dit weekend worden er boxen geplaatst ter ondersteuning van baby Jeanelle. Samen staan we sterk. Beterschap lieve baby

Initiatiefnemer Gilly’s Entertainment deelde het volgende bericht: Dit arm kindje heeft hulp nodig😞😰. 1,5 maand, vanaf haar geboorte ligt Tirtaredja, Jeannelle, in het ziekenhuis, vanwege het feit dat ze met een gat in haar hart is geboren😔

Ziekenhuis in Colombia

Voor haar herstel, moet zij richting Colombia, alwaar zij operatief behandeld zal worden. SZF zal voor de reis-en operatie kosten zorgen, terwijl haar moeder&vader wat hand-en nazorggeld zoeken voor hun ziek kindje. (Datum van vertrek is helaas nog niet bekend😔)

Aan u wordt gevraagd hen te helpen en te ondersteunen.
Laten we dit kindje aub helpen redden met een financiële donatie🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Neemt u aub contact op met het initiatiefnemer ( Gilly’s Entertainment ) op de nummers 7276738 / 8772205 en haar moeder (Jeanine Tirtaredja) op de nummers 7629676 / 8969569.

Sambel Trasie schreef het volgende:
Beste fans & friends… alles goed ?

Zoals U weet zijn wij ook aanwezig bij de Pasar Malam georganiseerd door “Djoeminten” op 30 Nov & 1 Dec 2019 @ Puwanani.

Tijdens dit event hebben we ook in onze stand een box waarin U kunt doneren voor Baby Jeannelle uit Suriname die ernstig ziek is en voor verdere behandeling naar het buitenland moet.

Namens Stichting Sambel Trasie nodig ik U alvast uit om te komen naar het event en vooral niet te vergeten om dit kindje te redden. 🙏❤️

#LATENWEELKAARHELPEN#🇸🇷

Please help us save Jeannelle🙏🏻❤️
Delen is lief❤️