Vrouw in Suriname overleden na ruzie met echtgenoot

Suriname vrouw dronken
Er zijn maar weinig mannen die het goed vinden dat hun vrouw dronken over straat is. Deze man uit Suriname kreeg ruzie met zijn vrouw toen hij haar dronken op straat aantrof.

[quads id=1]

Hij stuurde haar naar huis maar dat mondde uit in een flinke ruzie. Ze begonnen te vechten. Even later overleed ze. Meer info in het bericht. Jammer. Alcohol veroorzaakt zoveel problemen.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Times Suriname schreef het volgende: Vrouw dood aangetroffen. Een vrouw is gisteren in het district Brokopondo in Suriname dood aangetroffen.

Ze was dronken

[quads id=1]

De krant verneemt dat zij bezig was alcoholhoudende drank te drinken. Op een gegeven moment kwam haar man en sommeerde haar naar huis te gaan, omdat de vrouw reeds in dronken toestand verkeerde. Er ontstond toen een woordenwisseling die uitmondde in een worsteling.

Ze is gevallen

[quads id=1]

De man duwde de vrouw omver, waardoor zij kwam te vallen. Zij liep geen letsel op, maar overleed na een uur. Bij de politie werd melding gemaakt dat de vrouw is overleden.

De doodsoorzaak is niet bekend. Het onderzoek is nog gaande. Meer informatie volgt nog

Bron:

Vrouw dood aangetroffen

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland