Vrouw in Paramaribo mishandeld door agressieve partner omdat ze hem om geld vroeg

partner vrouw
Stel je voor: Je hebt geld nodig. Aan wie vraag je het dan? Aan je partner natuurlijk!! Daar was deze man uit Paramaribo het niet mee eens.

[quads id=1]

Hoe sloeg haar in elkaar en probeerde haar te wurgen. Meer info in het bericht. Deze vrouw had al genoeg redenen om haar partner te verlaten. Zal ze het nu wel doen?

[quads id=1]

Agressieve partner uit Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Man mishandelt vrouw te Paramaribo. De politie van Uitvlugt heeft onlangs de verdachte A.S. gearresteerd ter zake mishandeling van zijn partner.

Vaker mishandeld

[quads id=1]

Afgelopen week heeft zijn vrouw naar geld gevraagd. Dit was de aanleiding voor de verdachte om haar te mishandelen. Behalve de mishandeling heeft hij haar gewurgd. Volgens de aangeefster heeft zij vaker slagen van haar man moeten incasseren.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Echter heeft zij eerder daarvan geen gewag gemaakt. Omdat de verdachte steeds een gewoonte maakt van de mishandeling, heeft zij de politie ingeschakeld. In het belang van het onderzoek is A.S. in verzekering gesteld.

Bron: Dagblad Suriname. Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland