Vrouw aangehouden bij televisiestation in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Hierbij het politiebericht omtrent de aanhouding van een vrouw op het terrein van een televisiestation te Paramaribo

[quads id=1]

De 38-jarige vrouw heeft  meerdere keren pakketten met drugs gepost naar het buitenland. Ze kreeg daarvoor geldbedragen in US dollar. Meer hierover in het officiële politiebericht

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Narcotica Brigade houdt voortvluchtige vrouwelijke verdachte aan. Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op vrijdag 15 november een 38-jarige voortvluchtige vrouwelijke verdachte op het terrein van een televisiestation aangehouden.

[quads id=1]

Lees ook:

https://www.familienieuws.com/2019/11/15/vrouw-in-paramaribo-aangehouden-na-mmanten-taki-videos/

De vrouw wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet Verdovende Middelen. Deze vrouw heeft in het jaar 2018 drie keren pakketten ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werden er respectievelijk 84 gram marihuana, 527 gram cocaïne en 828 gram cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Het gelukte de rechercheurs na verkregen informatie de vrouwelijke verdachte op 15 november op te sporen en aan te houden. Zij gaf toe de drugs te hebben gepost voor een buitenlander en ontving voor alle drie keren een geldbedrag in U.S dollar.

[quads id=1]

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/narcotica-brigade-houdt-voortvluchtige-vrouwelijke-verdachte-aan/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland