Vader vermoordt kinderen nadat zijn vrouw erachter komt dat hij duizenden verbrast aan vrouwen – buitenland (video)

vader kinderen
Bizar FamilieNieuws uit het buitenland – Een man heeft duizenden verbrast aan betaalde omgang. Toen zijn vrouw erachter kwam en hem wilde verlaten, stak hij haar neer en vermoordde hij zijn kinderen

[quads id=1]

Hij liet een briefje achter. De vrouw is ontroostbaar. Waarom moest hij de kinderen doden? Meer info in het bericht en kijk ook naar de video erover. Je relatie beëindigen kan soms je dood betekenen. Echt erg!

[quads id=1]

Lees ook: Wat een bloedbad! Jaloerse man vermoordt 19-jarige ex, haar nieuwe vriend en familie – buitenland (video’s)

Vader uit het buitenland

Een vader uit Engeland heeft zichzelf van het leven beroofd. Maar hij heeft eerst zijn twee zoontjes vermoord. Waarom? Omdat zijn vrouw erachter is gekomen dat hij duizenden heeft verbrast aan andere dames. Betaalde omgang kreeg hij van ze.

De 43-jarige David Stokes is eerder deze maand samen met zijn twee zoontjes dood aangetroffen in hun woning in Engeland. Zijn vrouw sprak deze week in de rechtbank over de traumatische gebeurtenis.

[quads id=1]

Betaalde omgang

Ze was met hem getrouwd sinds 2011. Ze kregen ruzie toen ze erachter kwam dat haar man online opzoek was naar betaalde omgang. Hij zocht ook naar extreme vormen van omgang. Hij zocht zelfs naar een drugs waarmee hij vrouwen kon bedwelmen en dwingen tot omgang.

Maar dat was niet het enige. De man had eerder dat jaar (ongeveer) 50.000 euro gewonnen en had dat verzwegen voor zijn vrouw. Het geld was op. Hij had het uitgegeven. Hij betaalde er vrouwen mee om omgang met ze te hebben.

[quads id=1]

Ruzie

Lees ook: Politiebericht ~ Man vermoordt echtgenote en daarna zichzelf te Geyersvlijt Paramaribo

Ze confronteerde haar man met hetgeen ze had ontdekt. Ze kregen weer ruzie. Hij was verder kalm. Ze vertrok en toen ze weer naar huis wilde komen, bleek dat hij haar had buitengesloten. Hij stond ineens achter haar. Ze schreeuwde en raakte buiten westen omdat hij haar neerstak. Hij trok haar het huis binnen.

[quads id=1]

De politie

De buren schakelden de politie in. Toen de politie binnenstormde troffen ze het lichaam van de man aan. Hij had zichzelf in de borst gestoken. Zijn kinderen had hij eerder op de dag al vermoord. Ze werden op een bed onder de dekens gevonden. De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze moest vechten voor haar leven maar zij overleefde het drama.

Briefje

Later vonden ze dit briefje:
“I’m so sorry for what I’ve done,” it said. “Today it all came crashing down and it all had to end. We’ll be together again.

“Sal, I’m so sorry for all the things I’ve done and hurt you. But this last week you have had me completely and totally in love with you.

“You pushed too much. If you had left it, we could have been happy forever.”

Lees ook: Vrouw uit Marokko vermoordt ex man en dient hem op als vleesgerecht voor gasten

vader kinderen

Bekijk hier de video van het gebeuren:

[quads id=1]

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7723061/Father-43-died-two-sons-home-controlling-abusive-husband.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland