Mishandelde vrouw uit Paramaribo wil niet dat haar man de gevangenis ingaat

vrouw Paramaribo
10 jaar geleden ontmoette ze hem in de kerk. Maar het lijkt alsof ze met de duivel is getrouwd. Een vrouw uit Paramaribo vertelt over haar man die haar schandalig mishandelde met een hamer terwijl ze haar baby in haar handen had.

[quads id=1]

Hij blijft haar lastigvallen. Ze is doodsbang voor hem. Maar ze wil niet dat hij de gevangenis ingaat! Meer informatie in het bericht. Snappen jullie haar?

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ‘Hij is een last voor me, ik wil hem niet in mijn buurt’. De wederhelft van Norman B. had dinsdag geen goed woord voor hem over in de rechtszaal. De twee zijn getrouwd maar wonen al geruime tijd niet meer samen omdat er steeds ruzie was. “Er was steeds weer iets. We hadden een relatie van tien jaar waarvan drie jaar getrouwd, maar ik was nooit goed”, vertelde de getuige een beetje emotioneel.

[quads id=1]

Geen contact

De verdachte was niet in de zaal. De vrouw wil geen contact meer met hem maar de verdachte heeft daarvoor geen begrip. Het beschermingsbevel dat hem is opgelegd, heeft hij meerdere keren geschonden. Volgens de vrouw kwam hij enkele keren ongevraagd bij haar thuis. “Hij kwam me om hulp vragen. Ik heb hem twee keer spullen gegeven om te gaan koken omdat ik het kon missen.”

[quads id=1]

Bleef haar lastigvallen

Echter, Norman B. wilde meer dan dat. De laatste keer achtervolgde hij haar in de Anniestraat. Ze stapte in een bus, hij deed hetzelfde. “Toen ik dat zag, stapte ik meteen weer uit en ook toen kwam hij achter me aan.” Ze probeerde weg te komen “maar hij heeft me van achteren heel hard met een hamer geslagen op me rug. Het deed zo verschrikkelijk pijn dat ik ben gevallen. Ik had onze baby op de arm, maar gelukkig heeft die geen ongeluk gehad.”

[quads id=1]

Lees ook:

Vrouw uit Suriname laat baby achter op de grond nadat haar man haar midden op straat mishandelt

Ze is bang

Na zijn daad is de man gevlucht. De vrouw heeft hem daarna nooit meer gezien. Hoewel de getuige heel bang is voor Norman B. wil ze hem niet in de gevangenis. Voor haar hoeft dat niet, alleen moet ze niet door hem lastiggevallen worden. “Hij is echt een last voor me dus ik wil hem niet in mijn buurt. Ik heb hem in de kerk ontmoet, maar a gersi leki na didibri mi go teki.”

Lees ook:

Vrouw uit Paramaribo en haar baby mishandeld en bedreigd met de dood

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/27/hij-is-een-last-voor-me-ik-wil-hem-niet-in-mijn-buurt/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland