53-jarige Stanley “Bailo” en de 42-jarige Stanley “Boyd” vermoord na roofoverval – politie Suriname (video)

overleden Suriname
overleden Suriname
RIP
Lees hier het officiële politie bericht voor meer gegevens omtrent de moord in Suriname. Twee mannen zijn om het leven gebracht door struikrovers

[quads id=1]

De politie heeft deze verdachte en een vrouw aangehouden (foto). Meer informatie in het bericht. Lees wat er precies is gebeurd en bekijk de volledige identiteitsgegevens van de slachtoffers. Wat een verdriet voor de families. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe

[quads id=1]

Politie Suriname

Lees ook:

Mijn man, onze papa, zoon en broer Militair Mario Vlijter overleden – uitvaart te Paramaribo (foto’s en video)

Politie Suriname schreef jet volgende: Up-date: vermoedelijke roofmoord gepleegd in het Mama Ndyuka gebied; twee verdachten aangehouden. Een gemengd team van de politie reisde op zaterdag 23 november naar Mama Ndyuka na de melding dat twee manspersonen om het leven zijn gebracht door struikrovers.

[quads id=1]

2 overleden

Daar aangekomen bleek het te gaan om de 53-jarige Stanley Bron alias “Bailo” en de 42-jarige Stanley Apetang alias “Boyd”. De ontzielde lichamen van de twee slachtoffers werden per helikopter overgevlogen naar Paramaribo. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de twee ontzielde lichamen voor obductie in beslag genomen.

politie Suriname

7 gewapende mannen

Volgens het voorlopig onderzoek begaven een aantal mensen zich naar een winkel te Mama Ndyuka om naar een voetbalwedstrijd te kijken. Op een bepaald moment werd de winkelzaak overvallen door zeven zwaar gewapende en gemaskerde manspersonen.

[quads id=1]

Tijdens de overval zijn er ongeveer 30 tot 40 personen onder schot gehouden en moesten de overvallers naar vier plekken brengen waar er goud wordt verwerkt. De overvallers namen goud uit de matten weg. Zij laadden de groep in een truck en reden richting de Ndyukakreek. De slachtoffers werden bij de kreek achtergelaten. Na hun daad vluchtte de verdachten het bos in.

[quads id=1]

Roofmoord

Getuigen verklaarden aan de politie dat één van de overvallers een zware wapen overhandigde aan de 41-jarige Braziliaan Jose S., die op dat moment niet tot de roversbende behoorde. Dit wapen werd kort na de daad teruggenomen door de crimineel. Op grond hiervan is Jose als verdachte van deze roofmoord aangehouden. De 34-jarige Braziliaanse Rosivlea G. die illegaal in het land vertoeft is ook aangehouden.

Lees ook:

Mijn lobi neef, Stanley Bron (Bailo) is overleden – vermoord in Suriname

Beide verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek. Jose is na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld, terwijl de vrouw in afwachting op haar uitzetting in vreemdelingen bewaring is opgehouden.

[quads id=1]

Ziekenhuis

Een derde slachtoffer dat een schotverwonding heeft opgelopen aan zijn rechterschouder, is na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis heengezonden. Zijn situatie is stabiel.

De president betreurt de vreselijke gebeurtenissen in ons land. Bekijk de video en luister wat hij zegt:

Bron:

Up-date: vermoedelijke roofmoord gepleegd in het Mama Ndyuka gebied; twee verdachten aangehouden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland