Moeder valt flauw nadat ze bevalt van baby met 2 hoofden – India (video en foto’s)

India baby
Een kind krijgen is een zegen. Altijd. En de meeste ouders zijn meteen verliefd en vinden hun kind het allermooiste ter wereld. Maar deze moeder uit India, viel wel meteen flauw toen ze haar baby zag.

Ze zou een tweeling krijgen, maar uiteindelijk kreeg ze ‘maar’ 1 kind. Ze schrok zo erg want haar kindje heeft twee hoofden. En 3 armen. Wat nu? In het bericht meer foto’s en video’s. Let op. Ze kunnen een beetje vervelend overkomen.

Moeder uit India

De twee nieuwe ouders vertellen in de media wat hen is overkomen. Ze zijn onlangs ouders geworden van een Siamese tweeling. De 21-jarige moeder Babita en haar 25-jarige man Jaswant Ahirwar waren erg enthousiast toen ze vernamen dat ze voor het eerst papa en mama zouden worden. Het was nog spannender toen ze hoorden dat het een tweeling zou zijn.

Schik van haar leven

Maar toen de bevalling zich 3 dagen geleden aankondigde kreeg de nieuwe mama de schrik van haar leven. Ze viel flauw toen ze haar kindje zag. Ze kreeg niet 2 kindjes, ze kreeg 1 kindje met 2 hoofden. Iedereen in de kamer was in shock. Het was niet te geloven: Een kindje met 2 hoofden.

Interne organen

De baby wordt op dit moment medisch in de gaten gehouden. Het is een bijzondere en zeldzame tweeling: 1 lichaam met 2 aparte hoofden. Ze delen de interne organen. Ze zullen geopereerd moeten worden.

Mijn kind

De papa is hoe dan ook trots op zijn kind(eren). ‘Dit is mijn kind en ik zal hem opvoeden. Mensen zeggen gemene dingen over mijn kind, maar zolang ik leef zal ik van hem houden en hem beschermen. En we zullen er alles aan doen om hem de juiste zorg te geven.’ ‘Geld voor een operatie heb ik niet, maar hopelijk kan de overheid ons op weg helpen. ‘

Video

Let op er wordt Hindi gesproken in onderstaande video

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-7722547/Baby-two-heads-three-arms-born-mother-21-India.html