Moeder en zoon overleden na verkeersongeval in Suriname – officieel politie bericht (foto’s)

overleden Suriname

Suriname is gisteren opgeschrikt door een verschrikkelijk ongeval. 3 mensen zijn om het leven gekomen. Hierbij het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Een moeder en haar zoon en nog een ander slachtoffer kwamen om het leven. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Onafhankelijkheidsdag zal voor hen nooit meer hetzelfde zijn.

[quads id=1]

overleden Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drie doden bij frontale botsing te Oost-Westverbinding. Bij een frontale botsing tussen twee voertuigen op maandag 25 november op de Oost-Westverbinding zijn er drie doden te betreuren.

In het ene voertuig zaten de 24-jarige autobestuurder Ruben Betje en zijn moeder. Beide zijn ter plaatse overleden. De personalia van de moeder is nog niet bekend.

overleden Suriname

[quads id=1]

In het ander voertuig zaten drie personen inclusief de bestuurder. Een der mede inzittenden kwam ter plaatse te overlijden. De chauffeur en de andere mede inzittende zijn per eigen gelegenheid afgevoerd naar de richting van Albina. Vermoedelijk zijn ze overgebracht naar Frans-Guyana voor medische behandeling. De personalia van de derde verkeersdode is ook nog niet bekend.

De politie van het bureau Moengo kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding met dodelijk afloop in de omgeving Adjoema bergi, op de Oost-West verbinding. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de voertuigen in tegengestelde richting reden over de Oost-Westverbinding.

[quads id=1]

Op een bepaald moment heeft een der bestuurders ter hoogte van de Adjoema bergi vermoedelijk een inhaalmanoeuvre gemaakt. Bij die gelegenheid vond de frontale botsing plaats, waarbij er drie doden te betreuren zijn.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van de drie verkeersslachtoffers officieel vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

De politie van Moengo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Eerdere berichten:

Dodelijke aanrijding nabij Moengo in Suriname (foto’s)

Bron:

Drie doden bij frontale botsing te Oost-Westverbinding

Foto’s binnengekomen via Facebook
Memo De Boodschapper Loenersloot
Melly Orban
Georgio Brunst Rotgans
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland