Mijn man raakt me helemaal niet aan – zal hij uitlopen of heeft mijn moeder hem behekst? anoniem Paramaribo

anoniem Suriname
Gaat hij vreemd, heeft haar moeder hem behekst of is het ouderdom? Dit verhaal gaat over de Hindoestaanse Asha en de creoolse Arnold. Hun relatie was geweldig. Vuurwerk spatte er vanaf tussen de lakens. Maar er is heel wat veranderd. Van 6 keer per week doen ze het nu 0 keer per week. Helemaal niet dus.

Asha wil een kind, maar dat gaat op deze manier nooit lukken. Hoe komt het dat het ineens zo slecht gaat tussen hun twee. Gaat Arnold vreemd of doet de moeder van Asha iets boven natuurlijks om hun relatie te breken?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik heb een vraag waar ik me heel erg voor schaam Ik ben een jonge vrouw van 32 jaar. Ik ben 3 jaar samen met mijn huidige vriend. Geen kinderen. Hij heeft wel 4 kinderen. Ik wil nu wel kinderen met hem.

Gelukkig is hij hiermee akkoord gegaan. En we waren volop bezig.

[quads id=1]

Ik ben Asha en ik ben dus 32 jaar mijn vriend heet Arnold en hij is 49 jaar. Niet al te oud. Waarom zeg ik dat. Hij kan ineens niets meer in bed. We waren echt een geweldig team. Het leek wel vuurwerk bij ons in de slaapkamer. Maar nu raakt hij me helemaal niet meer aan. Het is begonnen sinds we samenwonen. Ongeveer 3 maanden geleden ben ik bij Arnold ingetrokken. Ik kwam vanaf het begin van onze relatie wel hier maar sinds 3 maanden ben ik officieel vrouw des huize. En wilde ik officieel beginnen aan ons eigen gezinnetje. Een baby wil ik.

Hij is creools

We hebben heel wat problemen gehad in onze relatie. Van beide families die het niet eens waren met onze relatie. Omdat ik hindoe ben en Arnold creools. Ook zijn ex gaf problemen. Maar dat is gelukkig afgelopen.

[quads id=1]

Mijn ouders hadden altijd gehoopt dat ik toch een Hindoestaanse man zou trouwen en kinderen zou krijgen. Maar ik moest ze teleurstellen. Ik ben tegen hun wil toch ingetrokken bij Arnold. Echt met ruzie ben ik uit huis gegaan. Mijn moeder heeft nog de woorden geuit dat ze er alles aan zou doen om ons uit elkaar te halen. En dat ik nooit kinderen zou krijgen met Arnold

anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van hessbada India

Boven natuurlijk

[quads id=1]

Sinds mijn jeugd weet ik al dat mijn moeder bemoeit met bovennatuurlijk zaken. Tarot, handlezen, waarzeggers en dat soort dingen. Ik weet ook dat ze soms in haar kamer zit te praten en te doen. Voor de gein noemden wij haar altijd bonu vrouw of heks. Ik heb er nooit echt in geloofd. Soms gebeurde er wel iets raars maar mijn vader hield ons nuchter.

Dus voor ons samenwonen was Arnold niet te stoppen. Hij keek me aan en hij kwam al klaar, bij wijze van spreken. We deden het soms wel elke dag. We woonden niet officieel samen maar we zagen elkaar wel bijna elke dag. Maar sinds ik echt ben ingetrokken gebeurt er helemaal niets meer. Arnold raakt er gefrustreerd door. Hij wil wel, maar hij kan niet.

Gefrustreerd

[quads id=1]

En ik snap er niets van. Ik word er ook onzeker van. En ook helemaal gefrustreerd. En ik beschuldig hem van uitlopen. Maar het is heel erg vreemd. Ik heb heel slecht tot bijna geen contact met mijn moeder sinds ik weg ben, maar haar zus heeft ook gezegd dat mijn moeder echt bezig is met mijn relatie. Ze is zo boos. Ze wil dat we uit elkaar gaan. Dat was voor mij al duidelijk. Maar nu ben ik bang dat mijn moeder iets heeft gedaan om ruzie bij ons in huis te veroorzaken. We hebben constant ruzie en helemaal geen omgang. Echt helemaal niet meer. Van 6 keer per week tot 0 keer per week.

Niet aantrekkelijk

Er kan van alles gaande zijn. Gaat hij vreemd, heeft mijn moeder hem behekst of is het ouderdom? Misschien vindt hij me niet aantrekkelijk meer. maar dat is toch niet van de 1 op de andere dag? Ik ben niets veranderd.

[quads id=1]

Ik heb wel contact met mijn vader. Hij zegt dat mijn moeder verdriet heeft. dat ze zich opsluit in haar kamertje. Ik denk dat ze gewoon bezig is met slechte dingen. Ik ben stiekem ook ergens ‘gaan kijken’. Die persoon zei me dat mijn moeder tussen mijn relatie staat. Maar een andere zei me dat er een andere vrouw was. Ik weet nu dus helemaal niets meer.

Ik wil blijven

[quads id=1]

Ik vraag me af wat ik moet beginnen. Verhuizen wil ik niet. Ik wil gewoon verder met Arnold. Ik wil een kind van hem. Ik kan sowieso niet terug naar mijn ouders. Ik wil Arnold niet kwijt. Maar het gaat echt niet goed met ons. Kan het echt zijn dat hij een ander heeft of is mijn moeder met heel iets gevaarlijks bezig? Voodoo dingens.

Advies gevraagd

Ik ben zwaar benieuwd naar jullie reacties op mijn verhaal. Omgang hebben is voor sommige mensen misschien niet zo belangrijk maar voor mij wel. Ik wil het gewoon. Ik voel me nu helemaal niet lekker zo. Ik wil onze relatie weer terug als hoe het was. Maar hoe? Weten jullie wat er aan de hand is? Bedankt voor alle adviezen

[quads id=1]

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig