Mijn lieve oom 50-jarige Nandkoemar Naipal is tragisch overleden in Suriname

overleden Suriname
Nog geen week terug hebben we zoveel gelachen. Nu laat je ons allemaal huilen. Onze familie is hier kapot van.

Bij deze maakt de zeer bedroefde Jill-ann Hossenbux bekend dat haar lieve oom Nandkoemar Naipal is overleden na een aanrijding in Suriname. Hij is 50 jaar geworden. Bekijk het bericht om te lezen wat ze schrijft. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen Jill en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan!

Mijn oom

Nandkoemar Naipal

Is overleden in Suriname. In de leeftijd van 50 jaar

Waarom, ik vraag me gewoon af waarom op zo een manier? Hoe ga ik je nu vervelen, giem a monie.. We gaan geen grappen meer kunnen maken. Ik heb geen woorden meer. We hebben zoveel gelachen. Nog niet eens een week terug. Nu laat je ons allemaal huilen 😭😭😭😭😭😭

Moge God jou een goeie plaats geven daarboven.
Waarom neemt Hij altijd alle goede mensen.
Waarom?
😭😭

~ Jill ~

Informatie omtrent de uitvaart in Suriname volgt nog. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

Gerelateerde berichten:

Man overleden na aanrijding met truck – politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland