Gevluchte mishandelaar en kindermisbruiker gespot op de fiets in Paramaribo

politie Paramaribo
Vreselijk dit: Olijfveld heeft zijn bloedeigen nichtje misbruikt! Hij werd veroordeeld voor mishandeling en kindermisbruik, maar kon vluchten

[quads id=1]

Hij fietste gisteren gewoon vrij rond in Paramaribo. Iemand heeft hem gespot. Is toch erg. Ze moeten hem snel oppakken. Hopelijk grijpt hij geen andere meisjes. Meer hierover in het bericht.

[quads id=1]

Man in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Ontvluchte veroordeelde gesignaleerd. De ontvluchte veroordeelde L. Olijfveld werd gisteren gesignaleerd.

Op de fiets in Paramaribo

Hij is op woensdag 13 november dit jaar na zijn veroordeling ontvlucht van het gerechtsgebouw aan de Monseigneur Wulfinghstraat te Paramaribo. Een inspecteur van politie die Olijfveld op die bewuste morgen zag, herkende de veroordeelde positief. Hij was op een fiets.

[quads id=1]

Bij het zien van de voortvluchtige gedetineerde schakelde de inspecteur terstond een speciale eenheid van de politie in Suriname in om aan zijn opsporing te werken.

Misbruik van stiefdochter

Olijfveld is veroordeeld tot 30 maanden cel voor onder andere mishandeling en intiem misbruik van zijn stiefdochter. Hij is ontvlucht toen de politie in Paramaribo bezig was arrestanten af te voeren vanuit het gerechtsgebouw. Onderweg naar de arrestanten bus zag de man op een onbewaakt moment kans te ontvluchten. Hij hield zich schuil achter een muur.

[quads id=1]

De politie werkt aan zijn opsporing.

Bron Dagblad Suriname. Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland