Dodelijke aanrijding nabij Moengo in Suriname (foto’s)

verkeer Suriname
Wat is dat? Dat zijn resten van een auto. Een vreselijk ongeval zojuist op weg van Albina. Een aanrijding zou plaats hebben gevonden te Moengo ajoema bergie in Suriname.

[quads id=1]

Volgens ooggetuigen zijn er meerdere doden gevallen. Heel droevig bekijk de foto’s en video’s. Wat een vreselijke gebeurtenis op deze feestdag. Sterkte voor alle betrokkenen. We wachten op het officiële politiebericht voor de juiste informatie. GEEN video’s in het bericht.

[quads id=1]

[quads id=1]

Meer (officiële)  informatie volgt nog.

Foto’s van
Memo De Boodschapper Loenersloot
Melly Orban
Georgio Brunst Rotgans
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland