Omstanders redden kinderen en volwassenen van verdrinkingsdood na bootongeluk in Suriname

Suriname verdonken
Een boottrip naar Bigi Pan Suriname is bijna dodelijk afgelopen. 5 kinderen en 6 volwassenen zaten op de boot toen hij omsloeg.

[quads id=1]

Alle elf personen raakten te water. Gelukkig waren er andere mensen op het water. Die konden voorkomen dat het een nationale ramp werd. Heel erg om te vernemen dat niemand een zwemvest aan had. Hebben we echt niets geleerd van de dodelijke incidenten in ons land?

[quads id=1]

Boot in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Boot gekapseisd in Nickerierivier. Er is zondagochtend rond kwart voor negen een vissersboot gekapseisd in de Nickerierivier. Alle elf opvarenden, onder wie vijf kinderen, zijn daarbij te water geraakt, maar iedereen heeft het ongeluk overleefd.

[quads id=1]

Uitje naar Bigi Pan

De Ware Tijd heeft van politionele bronnen bevestigd gekregen dat de stedelingen de vissersboot hadden gehuurd om naar Bigi Pan te gaan toen die midden in de Nickerierivier water maakte. Andere mensen die op dat moment ook op het water waren boden hulp, waardoor een ramp werd voorkomen.

[quads id=1]

Geen zwemvest

Geen van de elf personen had een zwemvest aan. Vijf van de opvarenden werden voor verpleging naar het Mungra Medisch Centrum gebracht. Ze mochten na behandeling naar huis. Het incident wordt onderzocht.

Bron: DWT

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/24/boot-gekapseisd-in-nickerierivier/

P.s. Heb je onze Facebookpage FamilieNieuws.com al geliked? Meer dan 110.000 volgers zijn jou al voor geweest. Like FamilieNieuws.com voor persoonlijke intieme verhalen uit Suriname!! Bij ons vind je ook het laatste nieuws uit Paramaribo, Suriname en Nederland. Plaats hier ook GRATIS een overlijdensbericht en andere familieberichten zoals felicitaties etc. Laat het weten aan al je vrienden! Adverteren bij ons? Dat kan!bg y?g
.
.
.
#Paramaribo #Suriname #vakantie #relatie #liefde #familie #anoniem #man #vrouw #