Nu gaande: Defilé in Moengo Suriname. Heel veel video’s

Moengo Suriname

Het defilé in Moengo is op dit moment gaande. De verschillende troepen marcheren onder meer langs het podium waar president Desiré Delano Bouterse hen gadeslaat.

[quads id=1]

Meer info in het bericht en bekijk hier alvast de eerste foto’s en video’s. Celebrity vlogster Volgens Clau is er ook bij.

Moengo Suriname

[quads id=1]

NATIONAAL INFORMATIE INSTITUUT schreef het volgende:
Defilé in Moengo nu gaande. Het defilé in Moengo is op dit moment gaande. De verschillende troepen marcheren onder meer langs het podium waar president Desiré Delano Bouterse hen gadeslaat.

Politie en Leger

Op het podium bevinden zich naast het staatshoofd als opperbevelhebber onder meer ook de bevelhebber van het Nationaal Leger, Robert Kartodikromo, en korpschef van het Korps Politie Suriname, Roberto Prade.

[quads id=1]

Met mobiel

De verschillende afdelingen van het politiekorps doen mee aan het defilé alsook het douanekorps, het Korps Penitantiaire Ambtenaren (KPA), het Korps Brandweer Suriname (KBS). Er wordt zichtbaar genoten van het geheel. Veel mensen zoeken naar het beste plekje om de marcherende korpsen goed te kunnen vastleggen met hun mobiel.

Video’s

Bekijk hier alvast de eerste foto’s en video’s:

[quads id=1]

Celebrity vlogster Volgens Clau is er ook bij. Kijk hier haar video:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland