Boze man steekt auto en kleding van vrouw en dochter in brand na ruzie – politie Suriname

brand Suriname

Van je eigen man moet je het hebben. Deze man heeft problemen met zijn vrouw,haar kleding en die van zijn dochter in brand gestoken

[quads id=1]

Daarbij vloog hun auto in de fik. Lees het officiële politie bericht voor meer informatie. Wat is dit voor onnozele wraakactie? Sommige mannen, wat moet je daar nu mee beginnen? Sommige mannen moeten echt van de drank afblijven. Waar gaat hij nu in rijden?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Dronken echtgenoot steekt gezinsauto in brand. Dewkoemar J. (47) is in de late avond van zondag 17 november door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden, nadat hij te Leiding 21 zijn gezinsauto in brand had gestoken.

[quads id=1]

Relationele sfeer

Het motief tot zijn daad moet in de relationele sfeer liggen. In beschonken toestand legde hij oude kledingstukken van zijn vrouw en dochter aan de voorzijde van de auto op de grond, besprenkelde die met benzine en stak ze in brand. Het vuur sloeg over naar het voertuig, waarna deze is afgebrand. Dewkoemar gooide in zijn dronken bui ook een bouwsteen tegen de voorruit van de auto.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid en in verzekering gesteld, na afstemming met het Openbaar Ministerie.

brand Suriname

Dronken echtgenoot steekt gezinsauto in brand