‘’Bekende Surinamers “ breken” het internet’’ op de 44ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname (video’s)

25 november 2019, de 44ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname. Vandaag is Suriname jarig, maar ook Suriname Beken(d)t van Raúl Neijhorst is jarig.

[quads id=1]

Ter gelegenheid van deze twee gebeurtenissen hebben bekende Surinamers en personen van Surinaamse afkomst een bijzondere post op social media geplaatst. Ernesto Hoost, Sergio IJssel, Jeffrey Spalburg, Howard Komproe, Nisha Madaran, Clifton Braam en nog veel meer Surinamers deden mee. Gefeliciteerd Raúl Neijhorst en GEFELICITEERD SURINAME. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Kijk ook naar een aantal interessante video’s. Wij van FamilieNieuws feliciteren Raúl met zijn succesvolle werken. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Suriname is jarig

Op 25 november 2019, de 44ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname, hebben bekende Surinamers het internet “gebroken” met een social media post over Srefidensi.

[quads id=1]

Bekende Surinamers

Bekende Surinamers en personen van Surinaamse afkomst hebben op 25 november, srefidensi, een post op social media geplaatst met een foto van 2 boeken en zichzelf. Ernesto Hoost, Sergio IJssel, Jeffrey Spalburg, Howard Komproe, Nisha Madaran, Clifton Braam, Ranomi Kromowidjodjo en nog veel meer namen hebben een bericht gepost over de boeken Suriname Beken(d)t: ‘’ Vandaag is Suriname jarig, maar ook Suriname Beken(d)t.’’

2 boeken

[quads id=1]

Suriname Beken(d)t zijn een tweetal boeken met onthullende portretten en verhalen van 75 + 75 Surinaamse sterren. Vier jaar geleden, rond de 40e verjaardag van de republiek Suriname, werd het eerste boek uitgebracht door Raúl Neijhorst. Twee jaar later kwam deel 2 uit. Bij de post zie je een foto met de boeken en de pagina van de Sulebrity zichtbaar.

Trots op Suriname

[quads id=1]

Neijhorst geeft aan dat hij blij is met deze movement. “ We zijn allemaal Surinamers en als Srananman moeten we niet alleen trots zijn op Suriname, maar ook op de Surinamers die het voortbrengt. We moeten ze koesteren nu ze nog in leven zijn en niet wanneer ze er niet meer zijn opeens gaan zeggen hoe geweldig ze waren”.

[quads id=1]

Op de vraag of er nog een deel 3 komt, zegt hij: “ deel 1 is bijna uitverkocht en deel 2 gaat ook lekker. Deel 3 zal vast en zeker komen, maar ik wil ook nog andere toffe projecten doen. “

Bekijk hier een aantal interessante video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Raúl Neijhorst van Suriname bekendt
https://www.facebook.com/surinamebekendt/
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland