Schoolmeisje raakt ernstig gewond nadat 22-jarige zonder rijbewijs haar van de weg rijdt – politie Suriname

politie Suriname

Een negenjarig meisje uit Suriname is ernstig gewond geraakt. Een 22 jarige zonder rijbewijs heeft haar van de weg gereden.

[quads id=1]

Na de aanrijding belandde zowel de scholiere als het voertuig met de autobestuurder in de trens. Hij vluchtte meteen. Maar meldde zich toch binnen 4 uur. Meer informatie in het officiële politiebericht

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Autobestuurder rijdt negen jarige scholiere aan; bestuurder ingesloten. De 22-jarige Arnold P. is op woensdag 20 november door de politie van Santo Dorp in verzekering gesteld, na overleg met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Arnold reed op diezelfde ochtend omstreeks 07.00 uur aan de Katwijkweg een negen jarige scholiere aan. Na de aanrijding belandde zowel de scholiere als het voertuig met de autobestuurder in de trens. Arnold kroop uit de auto en koos het hazenpad.

Het kind dat gekleed was in een schooluniform werd door een moedige buurtbewoner uit de trens gehaald. Zij was niet aanspreekbaar en is met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De scholiere is ter verpleging op de kinderafdeling van de ziekeninrichting opgenomen. De situatie van het schoolkind is nog zorgelijk.

[quads id=1]

Arnold die geen letsels heeft opgelopen meldde zich binnen de vier uren aan op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden en voorgeleid. De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De politie van Santo Dorp is belast met het onderzoek.

Bron:

Autobestuurder rijdt negen jarige scholiere aan; bestuurder ingesloten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland