Man overleden na aanrijding met truck – politie Suriname

overleden Suriname

Hierbij het officiële politie bericht omtrent het dodelijk ongeval in Suriname. Familie Naipal is in dieper rouw

[quads id=1]

Lees het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Aanrijding dodelijk afloop te Tamanredjo. De politie van het politiebureau Richelieu kreeg op zaterdag 23 november omstreeks 10.08 via het Command Center de melding van een aanrijding aan de Oost-Westverbinding tussen de Orleanekreek en Tamanredjo.

Volgens de melding betrof het een aanrijding tussen een truck en een personen auto. De wetsdienaren van dit politiebureau deden de plek aan voor onderzoek. De 50-jarige meneer Nandkoemar Naipal die ter plaatse kwam te overlijden, bleek de bestuurder van de personenauto te zijn.

[quads id=1]

Volgens het voorlopige onderzoek reed de 35-jarige truck chauffeur S.S. kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding, komende vanuit de richting van Moengo en gaande naar de richting van Meerzorg. De bestuurder van de personenauto reed over dezelfde weg en kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

[quads id=1]

Gekomen ter hoogte van de Orleanekreek, beschreef de autobestuurder, de heer Naipal een bocht naar rechts om een inrit in te gaan, hetgeen betekent dat hij daarbij het rechtdoor gaand verkeer heeft doorkruist, met het gevolg de aanrijding. De personenauto bestuurder overleed ter plaatse aan de opgelopen letsels.

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. De truckchauffeur liep geen letsels op. Het rijbewijs van S.S. is ingevorderd en hij verkeerde niet onder invloed van alcohol.

[quads id=1]

S.S. werd voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en is na verhoor heengezonden. De politie van de verkeersunit Oost en de Forensische Opsporing onderzoeken deze zaak verder.

overleden Suriname

Aanrijding dodelijk afloop te Tamanredjo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland