Video – SRD 6000 per maand voor nieuwe artsen uit Cuba in Suriname

0
De nieuwe artsen uit Cuba gaan bijna beginnen in Suriname. De artsen zullen SRD 6000 per maand verdienen. Vanuit de samenleving is er veel kritiek geleverd op de komst van de nieuwe artsen uit Cuba.

De artsen zullen vooral gestationeerd worden in het binnenland. Hebben zij dan geen medische hulp nodig? Bekijk het bericht voor meer info en kijk ook naar de video erover. Wat vinden jullie van de komst van de artsen? En wat vinden jullie van hun salaris? Te weinig of veel te veel?

Van Cuba naar Suriname

Cubaanse artsen zullen 6000 srd verdienen in Suriname. Minister Antoine Elias van Volksgezondheid is zeer tevreden over de Cubaanse artsen die hier te werk gesteld zullen worden. De sociaal en culturele integratie is heel goed, en de vaktermen zijn reeds bijgebracht zegt Elias.

SRD 6000
Cuba Suriname

Foto van Starnieuws

De komende periode gaan de artsen op stage waarna zij per 1 februari worden ingezet op hun post in Suriname. De Cubanen zullen 6000 SRD verdienen.

De minister is het niet eens met de kritiek die wordt geleverd over de komst van de Cubaanse artsen.

Video:

Bron: ABC Online Nieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.