Mijn innig geliefde echtgenoot en onze vader Mitrasing Nanhkoesingh is overleden in Suriname

overleden Suriname
Mitra heeft het incident waarbij hij een klap kreeg van de militair in Suriname, niet overleefd. De gemeenschap was getuige van het voorval.

[quads id=1]

Een zeer droevig bericht van overlijden. Mitrasing Nanhkoesingh is er niet meer. Hij overleed na een verschrikkelijk voorval in het verkeer in Suriname. Mitra was daarna lange tijd ziek, maar overleed alsnog. Meer informatie in het bericht. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. wij van FamilieNieuws wensen zijn liefdevolle gezin heel veel kracht toe.

[quads id=1]

Met veel pijn en verdriet in ons hart, maken wij bekend dat op donderdag 21 november 2019 na een langdurig ziekbed van ons is heengegaan mijn innig geliefde echtgenoot, onze vader, schoonvader en grootvader.

Mitrasing Nanhkoesingh

In de leeftijd van 62 jaar.

De diepbedroefde echtgenote:
Lilian Ramdihal-Nanhkoesingh

Kinderen:
Ragini Nanhkoesingh
Rachella Lachman-Nanhkoesingh en Pharvad Lachman

Kleinkinderen:
Amalia Lachman & Amberly Lachman

De crematie vindt plaats op zondag 24 november 2019 om 17:00uur te Pt- Jagdew Paragh crematorium Dr. Sophie Redmondstraat Paramaribo Suriname.

Gelegenheid tot condoleren in de aula van het crematorium van 15:00-15:45uur

Dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend.
Rust zacht lieve echtgenoot, vader en grootvader

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

Eerdere berichten:

Militair slaat man in coma te Paramaribo – verdrietige dochter deelt haar verhaal (video)

Video – Militair uit Suriname door de politie aangehouden wegens ernstige mishandeling

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland