Kleinzoon mishandelt bloedeigen opa en oma – oma opgenomen in het ziekenhuis – politie Suriname

oma politie
Heel erg dit. De politie heeft een 27-jarige agressieve jongen aangehouden. De jongen heeft zijn bloedeigen opa oma mishandeld met een brok steen en een stok.

[quads id=1]

Oma is opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk het officiële politie bericht voor eer informatie. Kunnen dit soort ‘patiënten’ eigenlijk wel zonder begeleiding over straat?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Lorenzo aangehouden voor mishandeling grootouders. De politie van het bureau Santo Dorp heeft op zondag 17 november de 27-jarige Lorenzo L. aangehouden.

[quads id=1]

PCS

Deze verdachte die een patiënt is van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft op zijn woonadres te Sunny Point zijn 72-jarige opa en 73-jarige oma mishandeld met een brok steen en een stok.

In het ziekenhuis

Lorenzo verdenkt zijn grootouders op het wegnemen van SRD 200 dat hem toebehoorde. De bejaarden liepen letsels op en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De grootvader is na medische behandeling heengezonden, terwijl de oma in de ziekeninrichting is opgenomen. Zij heeft een verwonding aan het hoofd opgelopen.

[quads id=1]

OM

De verdachte werd voor behandeling overgebracht naar PCS, waarna hij ter voorgeleiding werd afgevoerd naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de kleinzoon Lorenzo in verzekering gesteld.

Bron:

Lorenzo aangehouden voor mishandeling grootouders

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland