Ik mag geen nieuwe vriend van mijn ex – anoniem Suriname

anoniem Suriname
Wel handig zo een ex vriend die alles doet voor jou en je kind: Hij betaalt je woning, geeft je geld om te leven en zorgt goed voor zijn kind. Wat wil je nog meer? Liefde? Lydia heeft een nieuwe liefde, maar haar ex heeft het duidelijk gemaakt. Als ze een ander heeft dan krijgt ze niets meer. Dat zou niet erg moeten zijn maar Lydia haar nieuwe liefde heeft….niets. Wat moet ze doen. Wat zou jij doen als vrouw? Lees haar verhaal. Is haar ex brutaal? Of is het zijn goed recht?

[quads id=1]

Lydia uit Paramaribo

Hallo lezers en lezeressen. Ik ben Lydia en ik ben sinds een jaartje niet meer met de vader van mijn dochtertje. Ze is 6 jaar. We wonen in Paramaribo. In een appartement. Van mijn ex Fabian. Hij heeft het vorig jaar toen we uit elkaar gingen voor ons gekocht.

Ik kan wel werken

Ik had een goed leven met hem en hij wilde niet meer verder. Ik zou weggaan maar mijn voorwaarden waren toen: Een huis en elke maand geld om te leven. Want toen ik met hem was hoefde ik nooit te werken. (Ik kan wel werken. Ik heb een diploma maar geen werkervaring) Ik denk dat hij uit jaloezie niet wilde dat ik ging werken. Ik mocht gewoon thuisblijven en zorgen voor hem en het huishouden. Ik vond het fijn. En dat leven wilde ik nu ook. Hij heeft toch geld zat!

[quads id=1]

Lees ook:

Mijn vriend is lief, knap en goed in bed, maar hij heeft geen cent ~ Suriname

Kort nadat we uit elkaar gingen kwam in Rayen tegen. Een hele lieve man, die het helaas niet zo breed heeft. hij werkt wel maar het is niet heel veel wat hij krijgt. Maar hij is verschrikkelijk lief. We doen alles stiekem. Niemand kent hem.

[quads id=1]

Stiekem een vriend

Ik was bang dat Fabian dan meteen de money kraan dicht zou draaien. Ik weet dat hij niet wil dat ik een vriend heb. hij is heel erg jaloers en hij wil niet dat onze dochter een andere man kent. Moeilijk, maar ook dat was een voorwaarde toen we uit elkaar gingen. Ik vond het prima want ik wilde ook nooit meer een andere man. Maar kijk hoe snel ik Rayen tegenkwam. Dus mijn relatie met Rayen is stiekem.

Lees ook:

Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

[quads id=1]

Maar het leek alsof Fabian iets begon te merken. Hij begon al vragen te stellen. Thuis bij mij kwam Rayen nooit. Soms haalt hij me wel op en zo een pech: Vorige week haalde hij me op. Hij was gewoon beneden bij de auto en toen kwam Fabian aanrijden. Hij zag me net bij Rayen in de auto stappen. We reden weg.

3 uur ’s nachts

Ik was heel de tijd zenuwachtig. Ik wist dat hij me had gezien en dat was de eerste keer dat hij Rayen ook had gezien. Ik belde naar mijn zusje, die paste namelijk op mijn dochter. Maar ze vertelde dat haar vader had haar opgehaald. Prima, ze ging vaker bij hem.

anoniem Suriname

Maar toen ik om 3 uur ’s nachts thuis kwam zat Fabian daar. In mijn huis. Ja, hij had een sleutel. Dat was ook zijn voorwaarde en hij kon binnenlopen en zijn kind zien wanneer hij wilde. Dat was de afspraak. Totdat we beiden verder waren gegaan met ons leven. Maar dat hadden we beiden dus officieel niet gedaan. Maar tot nu toe, in een jaar tijd was hij nooit zomaar naar binnen gekomen.

MIJN huis

[quads id=1]

Ik was kwaad. Hij nog kwader. Het werd een vreselijke ruzie, ik boos omdat hij in MIJN huis kwam, en hij boos omdat ik mannen me liet ophalen voor ZIJN huis. Ik loog dat het een goede kennis was van vroeger. Ik durfde hem niet te zeggen dat het inderdaad mijn vriend was. Iemand met wie ik intiem was. Hij vertrok die ochtend ook met de woorden: Zodra je een ander hebt krijg je niets meer. Nou, er is een hoop gebeurd afgelopen week: Tot nu toe is hij al een stuk of 10 keer gewoon langsgekomen. Hij gebruikt de sleutel alsof het zijn huis is. Hij staat af en toe ineens achter mij in de keuken. Hij is soms ineens op school als ik die kleine ophaal. Alles is anders geworden.

Lees ook:

Anoniem – Ben ik te mooi en te slim voor een arme man?

[quads id=1]

Als ik in de winkel ben, is hij er ook ineens. Ik krijg sterk het vermoeden dat hij me volgt. Gisteren heb ik hem erop aangesproken. En nu zegt hij dat hij me terug wil. Ik heb Rayen ook niet meer gezien sinds die ene avond. Ik ben doodsbang. Rayen zegt dat ik Fabian moet zeggen dat ik een vriend heb. Maar dat durf ik niet.

Jaloerse ex

[quads id=1]

Fabian is heel erg jaloers nu. Hij gaat me, om te beginnen, het huis uit zetten en als ik niet oppas neemt hij ook mijn dochter mee. Hij zal het nooit accepteren dat mijn dochter een stiefvader heeft. Hij zal het nooit accepteren dat ik verder ga met een andere man. En sowieso gaat hij me geen geld meer geven. Geld hoeft geen ramp te zijn. Ik kan werken, maar dat zal lang niet zoveel zijn als ik nu van hem krijg.

Samen op de bank

Ik voel me nu wel als zijn slaaf. Ik accepteer hem in mijn huis en ik luister naar zijn geklets. Gisteren zaten we samen op de bank, net als vroeger, bijna trapte ik in zijn praatjes. Het zou gewoon het makkelijkste zijn.

[quads id=1]

Wat moet ik doen? Ik twijfel. Zal Fabian me echt terug willen. Of wil hij me gewoon even gebruiken? In ieder geval totdat ik die zogenaamde vriend heb gedumpt.

Hij verwent me

Hij heeft gisteren een telefoon voor me gekocht. Hij koopt me. Ik ben trots maar ook beledigd. Ik ben de moeder van zijn kind dus hoe erg is het dat hij mij onderhoudt? Misschien moet ik gewoon voor altijd vrijgezel blijven? Dat gaat hij wel accepteren. Hij wilde het afgelopen jaar nooit met me slapen. Maar nu hij denkt dat er een ander is probeert hij me wel te verleiden. Ik weet het niet hoor. Het lijkt zo nep. Een spelletje.

Lees ook:

Een vrouw heeft mijn man afgepakt. Ik haat haar. Wat kan ik doen? – anoniem Suriname

Ik ben wel gek op Rayen. Maar Rayen gaat me nooit kunnen geven wat Fabian me geeft. Rayen heeft zelf geen vaste plek. Ik hou van hem, maar we kennen elkaar niet eens een jaar. Hoe weet ik of we het samen gaan redden?

Samenwonen

We praten wel eens over samenwonen. Maar alles gaat op mij neerkomen. Rayen heeft gewoon niets. En als onze relatie officieel is, heb ik misschien ook niets meer.

Mijn vriendinnen zeggen dat ik weer met Fabian moet gaan. Fabian wil me terug, maar ik denk dat hij me gewoon wil bezitten. Hij wil gewoon niet dat ik verder ga met iemand anders. En God weet op hoeveel andere dames hij zelf al heeft geslapen. Ik weet het niet. Aan de ene kant wil ik zijn geld, en zijn zorg niet missen. Maar aan de andere kant zie ik ons niet meer samen als gezin.

De eeuwige vrijgezel

Als ik mijn goede leven wil behouden ga ik voor altijd vrijgezel moeten zijn of ik ga en relatie met hem moeten aangaan. Wat zouden jullie doen als vrouw?

Golddigger

Nee, ik ben geen golddigger. Ik ben 10 jaren met deze man samen geweest, ik heb voor hem gezorgd en hem geholpen met het leven op te bouwen dat hij nu heeft. Ik vind dat ik recht heb op dit alles. Hij is nooit met me getrouwd. Ons kind is zijn enige kind. Dus ja, laat hij me maar betalen. En laat hij goed voor zijn kind zorgen. Ja toch? Maar wat doe ik met Rayen. Mijn liefste Rayen?

Lees ook:

Ik heb een vakantie lover in Paramaribo en ik heb een sugardady in Nederland – anoniem Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig