Agressieve buurman uit Paramaribo heeft man neergestoken omdat hij ‘onder zijn manjaboom stond’

politie Paramaribo
Sommige mensen hebben echt last van hun buren. Ook deze mevrouw. Zij en haar stiefbroer zijn ‘zomaar’ aangevallen door buurman Franklin in Paramaribo

[quads id=1]

Hij kwam met een groot mes op ze af. Haar stiefbroer belandde in het ziekenhuis met steekverwondingen. Franklin zegt dat hij het heeft gedaan omdat ze onder zijn manjaboom stonden. Is dat een reden om iemand bijna dood te maken? Meer info in het bericht.

[quads id=1]

Buurman uit Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: “Wat hij persoonlijk met mij heeft…”. Een vrouw getuigde gisteren dat haar buurman Franklin V haar aanviel op 16 oktober. Zij liep daarbij geen verwondingen op, maar haar stiefbroer wel. “Wat hij persoonlijk met mij heeft, weet ik niet. Hij scheldt eenieder uit.”

[quads id=1]

gewond geraakt

Volgens haar zwaaide Franklin V met een mes waardoor haar stiefbroer gewond raakte aan zijn linkerarm en -borst. Franklin V wordt verdacht van poging tot doodslag. De getuige stond die dag voor haar woning te praten met haar stiefbroer. Zij zag haar buurman langslopen en die hield een tas voor zich. Franklin V had zijn rechterhand in zijn tas gestopt, maar zij schonk verder geen aandacht aan hem.

Een keukenmes

De vrouw zegt dat de buurman, toen hij dichterbij kwam, plotseling een keukenmes tevoorschijn haalde. Hij liep regelrecht naar haar en wilde haar verwonden. Haar stiefbroer wist dit te voorkomen en liep verwondingen op. De vrouw zegt dat de buurman haar elke morgen bedreigt en uitscheldt. “Eenieder heeft last van hem.”

[quads id=1]

Onder invloed

Volgens haar was de verdachte onder invloed van drugs en alcohol. Haar stiefbroer kende Franklin V niet. Hij lag als gevolg van opgelopen steekverwondingen drie dagen in het ziekenhuis. Franklin V vindt dat de vrouw en haar stiefbroer onder zijn manjaboom waren, maar dat klopt volgens de getuigen niet.

Bron:

“Wat hij persoonlijk met mij heeft…”

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland