15 jaar cel voor doden 28-jarige Alex Riley te Paramaribo (video)

doden Paramaribo
De knappe 28-jarige Alex Riley. Doodgeschoten in Paramaribo door Vincent J. Hij werd met een jachtgeweer op wrede wijze in zijn gezicht geschoten. Was het noodweer? De rechter vindt van niet en veroordeelde Vincent voor 15 jaar gevangenisstraf. Meer informatie in het bericht en kijk ook naar een video ervan. Of was het wel noodweer?

[quads id=1]

Moord in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: 15 jaar voor moord op Alex Riley. Vincent J. kreeg een straf van 15 jaar voor de moord op Alex Riley.

[quads id=1]

Lees ook: Video – Moord verdachte van 28-jarige Alex Riley is aangehouden!

Zijn advocaat Maureen Nibte had gepleit voor noodweerexces, maar daar ging rechter Alida Johanns aan voorbij. Uit het psychologisch rapport blijkt dat de dader agressief is. Ook zijn vroegere vriendin had getuigd dat de man gewelddadig is.

Hij is boos

[quads id=1]

doden Paramaribo

Volgens de psycholoog lijdt Vincent J. aan een persoonlijkheidsstoornis en is hij nog steeds boos. De rechter zei dat Vincent J. zijn gedrag rechtvaardigt op basis van het gedrag van een ander. Het beroep op noodweerexces werd niet gegrond verklaard en er waren geen andere strafuitsluitingsgronden.

15 jaar

Lees ook: Video – Vincent Jampa verdacht van moord op Alex Riley te Paramaribo

De rechter achtte het feit bewezen en veroordeelde Vincent J. tot 15 jaar.

Bekijk hier een video over het gebeuren:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

28-jarige Alex Riley doodgeschoten te Paramaribo

RB
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland