Vluchtende man neergeschoten te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
Hoe vaak moeten we het nog zeggen? Als de politie zegt stop!! Dan moet je stoppen. Anders kun je een kogel verwachten

[quads id=1]

De politie heeft een man neergeschoten in Paramaribo. Hij was op heterdaad betrapt tijdens een criminele daad. Hij probeerde te vluchten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man op heterdaad betrapt door bewoners. De 41-jarige Kenneth, N. is op woensdag 20 november door de politie van het bureau Kwatta te Paramaribo aangehouden voor poging diefstal.

Op heterdaad betrapt

[quads id=1]

Van het Command Center kreeg de politie de melding dat een man bezig was in te breken in een woning aan de Mandolinestraat en daarbij op heterdaad werd betrapt door de bewoners. Bij het zien van de bewoners koos hij het hazenpad.

Vluchtende crimineel

[quads id=1]

De ingeschakelde politie die gauw ter plaatse was, kreeg van de bewoners te horen welke richting hij was opgerend. Het gebied werd door de wetsdienaren uitgekamd op zoek naar de vluchtende crimineel. Na enige tijd werd de man, die naderhand de bekende van de politie Kenneth, N. blijkt te zijn aan de Orgelstraat gesignaleerd.

Waarschuwingsschoten

Ondanks sommaties om te blijven staan, zette Kenneth zijn vlucht voort, waardoor de politie genoodzaakt was waarschuwingsschoten te lossen. De verdachte negeerde ook deze waarschuwingsschoten, waarbij er toen gericht op hem werd geschoten. De vluchtende verdachte heeft daarbij twee schotverwondingen in zijn onderrug opgelopen en moest zijn vlucht staken.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

De gewonde verdachte is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Kenneth is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen en verkeert buiten levensgevaar.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

Man op heterdaad betrapt door bewoners

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland