Man beroofd in bar te Paramaribo nadat hij bier zat te drinken met een aantal dames

bar Paramaribo
Het begon als een gezellige avond. Een man stond een lekker biertje te drinken in een bar te Paramaribo, toen een dame bij hem kwam staan. Ze vroeg om een biertje want ze was jarig.

[quads id=1]

Er kwamen andere dames bij. Het ging mis toen een man hem om een SRD 100 vroeg. Uiteindelijk werd hij beroofd van de SRD 2000 die hij bij zich had. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

Bar Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende: Man in Paramaribo beroofd van SRD 2000. Een man is aan de Hoogestraat te Paramaribo beroofd van SRD 2000. Een rover rukte het geld weg. Het slachtoffer zegt dat hij voor een bar aan de Hoogestraat stond.

Ze was jarig

Hij kocht een bier waarna een ‘dame van plezier’ bij hem kwam en naar een biertje vroeg. De vrouw vertelde hem dat zij jarig was. De benadeelde kocht een bier voor de dame waarna zij samen stonden te drinken. Enkele dames kwamen erbij en het latere slachtoffer kocht ook een bier voor hen.

[quads id=1]

Onbekende mannen

Daarna kwamen onbekende mannen ook naar een biertje vragen. Een van hen vroeg hem SRD 100. Het slachtoffer haalde zijn geld dat hij in zijn sokken had verscholen tevoorschijn om de man SRD 100 te geven. De man rukte echter al het geld van het slachtoffer weg.

[quads id=1]

Politie Suriname

Het slachtoffer wilde zijn geld terugnemen, maar de rover dreigde hem met een bierfles te zullen verwonden. Hij verzette zich daarom niet meer. De crimineel rende met het geld weg in de richting van de Timmermanstraat. De benadeelde ging naar de politie om aangifte te doen; het onderzoek is nog gaande

http://www.surinametimes.com/man-beroofd-van-srd-2000/

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland