Jurist en nichtje beroofd in Paramaribo – duizenden euro’s en SRD’s buit

beroving Paramaribo
Erg hoor. Weer een beroving in Paramaribo. Een jurist die net van zijn nichtje kwam werd overvallen toen hij vertrok. Zelfs het meisje werd beroofd. Duizenden euro’s, SRD’s en meer werden gestolen. Meer informatie in het bericht. Zouden ze gezien hebben dat hij zijn nichtje ‘een mazzel’ gaf?

[quads id=1]

Jurist in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Jurist overvallen op straat. Een jurist is maandagavond aan de Doewatrastraat te Paramaribo overvallen door twee criminelen.

[quads id=1]

Bij een nichtje

Op die bewuste nacht was de benadeelde bij een nichtje. Hij haalde een bundel geld tevoorschijn en gaf zijn nichtje daaruit wat geld. Na een poosje liep hij naar zijn wagen en werd hij op dat moment door twee mannen, die zijn richting opliepen, onder schot gehouden.

[quads id=1]

Geldbedrag

Onder bedreiging werd de jurist beroofd van al zijn sieraden, een geldbedrag van USD 5000, iets meer dan SRD 4000, een contactsleutel en mobiele telefoons. De criminelen hebben behalve de jurist ook het nichtje, dat bij de poort stond, beroofd van het geld, welke de jurist net aan haar had gegeven. Na de daad verlieten de daders de plaats. De politie van

[quads id=1]

Munder te Paramaribo

heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn doende de daders op te sporen. Beide slachtoffers bleven ongedeerd.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland