‘Bezeten’ buurman uit Paramaribo kruipt bij buurvrouw in bed met een stijve – politie Suriname

buurman Paramaribo
Het waren de boze geesten, die buurman Quincy de opdracht gaven om in de slaapkamer van buurvrouw te gaan. Hij kroop bij haar in bed.

[quads id=1]

De 32-jarige buurvrouw schrok wakker door brandende pijn tussen haar benen. En daar was Quincy, hij lag bij haar in bed met een stijve. Meer informatie in het officiële politiebericht. Kan het echt door boze geesten komen?

[quads id=1]

Quincy uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Buurman voor intiem misbruik in verzekering gesteld. Quincy S. (32) is door de politie van het bureau Flora te Paramaribo na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

Een 32-jarige jonge vrouw deed aangifte tegen Quincy. Volgens verklaring van de aangeefster was zij omstreeks 14.00 uur alleen thuis en begaf zich naar haar slaapkamer. De jonge vrouw die zonder kleren en bedekt met een deken was gaan liggen, viel toen in slaap. Op een bepaald moment voelde zij een branding tussen haar benen. Zij keerde zich om en zag haar buurman naast haar liggen.

Een stijve

Zij schrok en stond direct op van het bed en vroeg haar buurman wat hij wilde. Quincy gaf geen antwoord, maar stond met bloot bovenlijf, een gezakte broek en een stijve naar haar te kijken. Hierdoor schreeuwde zij om hulp.

[quads id=1]

Haar vriend

Haar vriend die haar zoontje van school was gaan afhalen, kwam op dat moment toevallig thuis en schoot haar te hulp. Zij hield hem het gebeurde voor, waardoor de vriend de buurman vroeg de woning direct te verlaten. Hierna deden zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

[quads id=1]

Bezeten

Quincy werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Volgens zijn verklaring is hij bezeten door boze geesten. Via de duivel hebben zij hem geroepen om omgang te hebben met de buurvrouw.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Bron:
Politie Suriname