Schietpartij in Paramaribo – man meerdere keren beschoten

vakantie Paramaribo

Wauw. Een aardige schietpartij in de stad ParAmaribo. Een man is vermoedelijk 8 keren beschoten door een andere man.

[quads id=1]

Waarom? Om een fiets!! Meer informatie in het bericht. Als je 8 keren op iemand schiet. Dan schiet je om die persoon dood te maken toch? Wat is een mensenleven nog waard?

[quads id=1]

Verlengde Keizerstraat te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgde: Man 8 keren beschoten. Johny M. alias Dompoe is in de nacht van maandag op dinsdag door een zekere Pan aan de verlengde Keizerstraat te Paramaribo beschoten.

[quads id=1]

8 keer

Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de schutter 8 keren op hem geschoten. Kort voor dit schietincident kreeg het slachtoffer mot met iemand. Hij had zijn rijwiel aan zijn vriend in bruikleen afgestaan. Maandag kreeg hij zijn fiets terug, maar het bleek dat het niet meer in dezelfde staat was teruggebracht.

[quads id=1]

Politie Munder

De benadeelde werd boos en zei het een en het ander hierover. De verdachte kwam aanlopen en schoot zonder enige aanleiding daartoe 8 keren gericht op hem. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar hij ter observatie is opgenomen. De politie van Munder Paramaribo onderzoekt deze zaak.

Bron: DBS. Geschreven door Saskia Bandhan