Politie Suriname zoekt man die mogelijk doorgereden is na hit and run te Paramaribo

politie Paramaribo

O P S P O R I N G: WU, ZHIFEN
21 November 2019 by Public Relations in Opsporing & Gezocht

[quads id=1]

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte met de volgende personalia:

[quads id=1]

—————————————————WU, ZHIFEN———————————————-
geboren op 25 juni 1973 te China en geen vaste woon- of verblijfplaats hebbende. Volgens bekomen informatie is hij supermarkthouder in het dorp Benzdorp in het district Sipaliwinie.

WU, ZHIFEN,voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan het doorrijden na een aanrijding met zwaar lichamelijke letsel te hebben veroorzaakt in het district Paramaribo.

S I G N A L E M E N T

[quads id=1]

GESLACHT…………………………………………………….MANNELIJK

ETNICITEIT……………………………………………. AZIATISCH(CHINEES)
HUIDSKLEUR……………………………………..LICHT GETINT

HAARDRACHT……………………………………SLUIK

politie Paramaribo

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Verkeer Onderzoeksunit Paramaribo op het telefoonnummer 403381, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 21 november 2019,
De procureur generaal bij het Hof van Justitie in Suriname

namens deze,
De inspecteur van politie,

(N. A. DJAMAD)
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland