Onze zoon, brada en mattie 43-jarige Curtis Blokland is overleden in Amsterdam (foto’s en video’s)

Blokland Amsterdam
Velen reageren geschokt op het  trieste bericht dat Curtis Blokland uit Amsterdam is overleden! Hij is 43 jaar geworden. Niemand zag het aankomen. Vele foto’s en video’s zijn gedeeld op social media. VANAVOND is er gelegenheid tot afscheid nemen. Dat maken de families Blokland en De Baas bekend. Bekijk het bericht voor de overige informatie omtrent de uitvaart en om de video’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Een vriendelijke en vrolijke man is heengegaan. Hij gaat gemist worden.

[quads id=1]

Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar mijn hulp komen zal.
Mijn hulp is van den HEERE, Die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 21

Dankbaar voor alle liefde en humor die hij ons tot het eind heeft gegeven, is
vreedzaam en vol liefde van ons heengegaan onze zorgzame zoon, broer, neef, oom en vriend.

Curtis Ricardo Albert Blokland

Geboren Amsterdam 9-4-1976
Overleden Amsterdam 13-11-2019

[quads id=1]

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Curtis op donderdag 21 november
van 17.00 tot 18.00 uur in het uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91 te
Amsterdam.

De dienst van Woord en Gebed zal plaatsvinden op zaterdag 23 november om 13.00 uur in de Koningskerk, Ostwaldstraat 1 te Amsterdam.

Omstreeks 15.00 uur zullen wij Curtis begeleiden naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 in Amsterdam Oost.

Na afloop is er gelegenheid tot een samenzijn en condoleance in de Tuinzaal van de Koningskerk, Ostwaldstraat 1 , Amsterdam Oost.

Namens de nabestaanden:
Familie Blokland & De Baas

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland