Gewapende beroving op klaarlichte dag in Suriname – euro 60.000 buit

beroving Suriname auto

Drie criminelen, waarvan 1 met een wapen, hebben een ondernemer en zijn medewerker op klaarlichte dag beroofd van Euro 60.000

[quads id=1]

In het bericht meer informatie. De mannen reden met de tienduizenden euro’s in de auto. Wat denken jullie? Is dit een tip geweest?

[quads id=1]

Beroving Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hieover: Ondernemer en werknemer in Suriname beroofd van Euro 60.000. Drie criminelen hebben maandag op klaarlichte dag een overval gepleegd te Moengo ter hoogte van de Abadoebrug.

[quads id=1]

Drie mannen

Volgens verklaring van de slachtoffers, een ondernemer en zijn werknemer, reden zij over straat toen het voertuig door een grijs gelakt voertuig werd klemgereden. Er zaten drie mannen in de wagen, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen.

[quads id=1]

Geld en toestellen

Zij hebben onder bedreiging een tas inhoudende Euro 60.000 weggenomen en de mobiele toestellen van beide slachtoffers. Na de daad verlieten de daders de plaats in hun vluchtvoertuig. De politie van Moengo Suriname is belast met het onderzoek. De daders zijn vooralsnog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland