6 weken oude baby dood binnengebracht bij AZP Paramaribo – politie Suriname

baby Paramaribo
Een zeer droevig bericht van overlijden. Een hele jonge baby is dood binnengebracht in het ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Er is vast komen te staan dat er geen sprake is van een misdrijf. Het kindje had last van braken en diarree en was al enige tijd ziek. Hulp kwam helaas te laat. Meer info in het officiële politiebericht. We wensen de ouders veel kracht en sterkte toe.

[quads id=1]

Baby Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Kindje dood binnen gebracht te SEH te Paramaribo. De 6 weken oude zuigeling D.H. is op dinsdag 19 november door de ouders naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) te Paramaribo gebracht voor medische hulp.

[quads id=1]

Dood binnengebracht

Echter bleek het kindje volgens de dienstdoende arts dood zijn binnengebracht. Volgens verklaring van de ouders was het kindje door aanhoudende diarree en braken enige tijd ziek. De politie van het bureau Kwatta werd via het Command Center ingeschakeld en namen het ontzield lichaam na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag.

[quads id=1]

Geen misdrijf

Na onderzoek is komen vast te staan dat er geen sprake is van misdrijf, waardoor het lijk afgestaan is aan de nabestaanden.

Kindje dood binnen gebracht te SEH

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland