28-jarige vrouw uit Nederland krijgt 26 jaar cel in Turkije (video)

drugs Nederland
Wauw, 26 jaar gevangenisstraf voor deze vrouw uit Nederland. De jonge dame werd op een vliegveld in Turkije betrapt met drie kilo cocaïne.

[quads id=1]

De drugs zaten om haar lichaam gebonden. Ze zegt dat ze het niet wist. We hopen voor haar dat ze de straf in Nederland mag uitzitten want het zal geen pretje zijn in Turkije. Meer in het bericht en kijk ook naar de video van haar aanhouding. Zou ze echt niet hebben geweten dat ze zoveel drugs ‘aanhad’?

[quads id=1]

Vrouw uit Nederland

Linda Nederland schreef het volgende: VENLOSE NAOMI M. (28) IN TURKIJE VEROORDEELD TOT 26 JAAR CEL VOOR DRUGSSMOKKEL
NIEUWS. Naomi M. is door een Turkse rechter veroordeeld tot een celstraf van 26 jaar en drie maanden, meldt ‘RTL Nieuws’.

[quads id=1]

3 kilo

De Venlose werd vorig jaar op het vliegveld in Istanbul betrapt met drie kilo cocaïne. De drugs zaten, verstopt in een korset, om haar lichaam gebonden.

drugs Nederland

NOAMI M.

[quads id=1]

M. ontkent te hebben geweten van de drugssmokkel. Ze dacht dat er alleen geld in de pakketten zat. De 28-jarige dame uit Nederland kwam op de dag van haar arrestatie terug van een vakantie uit Brazilië. Ze zou in São Paulo bevriend zijn geraakt met een jongen die haar vroeg 50.000 cash mee te nemen, om zo de transactiekosten te vermijden.

DOUANE

Met de pakketten om haar lichaam gebonden zou M. tijdens haar overstap in Istanbul een nummer moeten bellen van een man aan wie ze de pakketten kon afgeven. Daarna zou ze op het vliegtuig stappen naar Nederland. Dit plan pakte anders uit. De Venlose werd bij de douane opgepakt.

CELSTRAF

[quads id=1]

Naast de lange celstraf moet de vrouw ook nog een boete betalen van omgerekend een kleine 9000 euro. Het is nog onduidelijk of M. de celstraf volledig in Turkije moet uitzitten. Mogelijk kan ze worden overgeplaatst naar een Nederlandse gevangenis.

Bekijk de video van de aanhouding op de airport:

Bron:

https://www.linda.nl/nieuws/naomi-m-cocaine-istanbul-26-jaar-cel/

Geschreven door MARLIE VAN ZOGGEL
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland