Vrouw uit Paramaribo mishandeld door vriend – hij kreeg te weinig aandacht

zus Paramaribo
Hij heeft haar bewerkt met een mes en daarna heeft hij haar ook een aantal vuistslagen verkocht. Waarom? Hij kwam aandacht te kort!

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht. Er zijn toch andere leukere manieren om aandacht van je vrouw te vragen? Waarom denken sommige mannen dat een vrouw hun bezit is?

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Man uit Paramaribo aangehouden wegens zware mishandeling. De politie van Geyersvlijt Paramaribo heeft na bijkans een week een verdachte, die zijn concubine met een mes had bewerkt en haar met zijn tot een vuist gebalde handen enkele slagen had toegebracht, opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Te weinig aandacht

Hij is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze man vond dat zijn concubine hem weinig aandacht gaf. Dat was voor hem de aanleiding om haar behoorlijk te mishandelen. Het slachtoffer is als gevolg daarvan verwezen naar een orthopeed.

[quads id=1]

Opgesloten

In het belang van het onderzoek is deze man in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland