Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

moeder Paramaribo
Een dringende oproep van een radeloze moeder uit Paramaribo. Haar man heeft vorig jaar een einde aan zijn leven gemaakt en nu zegt haar zoontje van 11 jaar dat hij hetzelfde gaat doen. Hij heeft zelfs al ‘die cola’ gehaald om te drinken.

[quads id=1]

Geeta is heel erg bezorgd. Na de dood van haar man is alles anders. Iedereen is boos op haar. En geeft haar de schuld van zijn dood. Ze zegt zelf ook dat het haar schuld is dat haar man dood is. Maar nu, hoe kan ze voorkomen dat haar zoon ook een einde maakt aan zijn leven? Hoe kunnen we deze moeder helpen. Is haar zoontje echt depressief of liegt hij om aandacht te krijgen? Lees haar droevige verhaal. Wat moet ze doen?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Lees ook: Redactie: Man verdacht van vullen watertank ex met vergif

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Geeta. Ik ben een moeder van 29 jaar. Ik heb een zoon van 11 jaar en een meisje van 4 jaar. Ik woon bij mijn moeder in Paramaribo. Maar toch. Ik sta er helemaal alleen voor. Mijn man is een jaar geleden overleden. Hij heeft het zelf gedaan. Gewoon in onze kamer. Ik ben zo geschrokken. Alles is nu anders. Mijn zoon was 10 jaar toen hij zijn vader op bed heeft gezien.

[quads id=1]

Bij haar schoonmoeder

Mijn man heeft geen briefje achtergelaten niets. Ons leven is helemaal veranderd. We woonden bij die schoonmoeder op het erf. Zij zijn ook boos op mij en we moesten na een maand verhuizen. Die zus van me man heeft ons weg gehaald. Het was te zwaar voor die moeder om ons elke dag te zien. Ik ben toen bij mijn moeder gegaan. Ik heb geen vader meer. Een zus en een broer van me wonen ook hier.

[quads id=1]

Het leven is heel zwaar. Ik ben gaan werken. schoonmaakwerk om ook te helpen in huis. Mijn meisje gaat sinds dit jaar naar school. Maar ik heb problemen met die jongen. Hij heeft alles gezien van zijn vader. Hoe hij dood op het bed lag. Het was geen mooi gezicht. Sindsdien gaat het helemaal niet goed met hem, Anil mijn zoon. Thuis maakt hij problemen maar op school ook. Hij is boos op iedereen. Hij haat die familie van die vader. Omdat we niet meer daar mogen wonen. Hij is boos op die tantes van hem.

Boos op mij

Maar hij is vooral heel erg boos op mij. Hij geeft mij de schuld van de dood van zijn vader. Hij en ik waren in problemen, geld problemen. Maar mijn man dronk ook veel. En hij was altijd heel erg agressief. Ook tegen die jongen. Zelfs tegen zijn moeder. Iedereen in het huis was bang voor hem. Dan sloeg hij alles en iedereen en dan kwam hij weer huilen. Al onze spullen maakte hij kapot. Zo raar, want hij kocht die spullen. Dan was ik weer boos. En dan gingen we weer vechten. Het was vreselijk. Die andere mensen op het erf maakten al die ruzies mee.

[quads id=1]

moeder Paramaribo
Voorbeeldfoto van News deeply
Erge ruzie

Die dag toen het gebeurde was er een erge ruzie in huis. En ik was weggegaan met die kinderen. Zijn moeder was gewoon in het huis toen het gebeurde ze had nooit iets gemerkt. Ze zegt dat ik der moest zeggen dat ik weg was gegaan. Daarom is ze ook boos op mij. Ik heb der zoon vermoord zegt ze. Ik geef ook mezelf de schuld. Ik heb bepaalde dingen gezegd die ik niet moest zeggen. Nu is hij er niet meer en ik kan nooit meer om vergiffenis vragen.

[quads id=1]

Zichzelf doodmaken

Lees ook:

Mijn zoon heeft Gramoxone gedronken. Hij is in het ziekenhuis Paramaribo overleden. Help me AUB!

Ik praat met mijn zoon ik vraag hem om me te vergeven. Maar het enige dat hij tegen me zegt is dat hij zichzelf ook dood gaat maken. Dat hij ook die Gramoxone gaat drinken. Om mij te straffen. Hij zegt het al maanden. Maar nu ben ik wel bang geworden. Hij zit steeds in problemen. Met mensen. Dan steelt hij bij omoe en dan brutaliseert hij mijn moeder. Mijn broers hebben hem al een pak slaag gegeven. Dan pakt hij een mes om ze te steken. Of dan zegt hij dat hij zichzelf dood gaat maken. Het is vreselijk. Ik moet hier ook weg want het kan niet zo met die jongen.

[quads id=1]

In zijn tas heb ik dat ding gezien. Die cola toch? Die ze drinken. Ik heb hem gevraagd wat het is. Hij zegt me hij gaat het drinken. Ik weet niet hoor. soms denk ik dat hij liegt en soms denk ik dat hij het echt gaat doen. Wat kan ik hem zeggen. Ik voel me zo schuldig. Ik heb die fles aan mijn broer gegeven. Hij gaat met hem praten. Maar straks maakt hij het erger. Ik weet het niet.

Een wrede man

Met het meisje gaat het goed, ze maakt geen problemen. Ze is denk ik haar vader vergeten ze vraagt nooit naar hem. Hun vader was een wrede man, ik denk niet dat het meisje hem mist.

[quads id=1]

Lees ook: Video – Het hartverscheurende verhaal van de man die Gramoxone online dronk ~ Suriname

Die jongen van me is ook bos op die vader. Hij zegt hij is een lummel enzo. Ik als moeder heb verdriet. Mijn man is al dood om mij. Die kinderen hebben geen vader meer. Straks gaat mijn zoon ook iets doen. De dokter zegt dat die kinderen soms zomaar dingen zeggen om aandacht. Hij zegt mijn zoon is niet depressief. Hij zegt hij is gewoon brutaal. Maar toch ben ik bang. Ik kan die jongen ook niet meer slaan, Hij is veel groter dan me maar hij is nog een kind.

Liefde geven

Lees ook:

36-jarige broer dood aangetroffen in Suriname – misdrijf of zelfdoding

Soms ga ik bij hem en probeer hem een brasa te geven. Maar dan wordt hij zo boos. Echt, ik weet niet wat ik moet doen. Misschien kunnen mensen me zeggen wat ik kan doen. Of misschien zijn er mensen die met hem kunnen praten. Een speciale dokter misschien. Niet dat ze het erger gaan maken. Daar ben ik ook bang voor. Zodra ik iets over hem zeg tegen iemand wordt hij zo boos.

[quads id=1]

Wat gaat de politie doen?

Misschien moet ik hem naar de politie brengen. Ik wil naar de politie maar ik ben bang dat hij dan misschien weg gaat of boos wordt en dat ding gaat doen. Ik weet het niet. Ik ben echt moe. Ik wil ook niet dat ze hem opsluiten met andere kinderen. Tussen de criminelen. Mijn zoon is misschien ziek. Ik weet het niet. Ik heb elke dag hoofdpijn. Ik pieker om die jongen. Misschien kan ik van jullie wel wat advies krijgen. Alvast bedankt hoor. Geeta

Gerelateerde berichten:

Minister Ferrier over zelfdoding meerdere leerlingen Hendrikschool Paramaribo (video’s)

11-jarige jongen uit Suriname drinkt Gramoxone

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig