Huis te Paramaribo volledig afgebrand – woning was niet verzekerd

brand Paramaribo

Wederom een felle woningbrand te Paramaribo. Gelukkig konden de bewoners zichzelf redden. Maar van het huis is niets over

[quads id=1]

Helaas was het huis ook niet verzekerd. Wat nu? Het komt nog steeds veel te vaak voor dat huizen niet verzekerd zijn tegen brand? Zijn de kosten daarvoor veel te hoog?

[quads id=1]

Brand in woning te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: schreef het volgende: Woning Knikkerstraat te Paramaribo geheel afgebrand. De brandweer kreeg maandagmiddag omstreeks 14.30 uur een melding van een woningbrand aan de Knikkerstraat.

[quads id=1]

Brandweer Suriname

Brandweervoorlichter Anthony Grootfaam zegt dat bij aankomst van de brandweer zij een woning dat inmiddels al in lichterlaaie stond hebben aangetroffen. Deze woning was in steen en gedeeltelijk in hout opgetrokken. Het bestond uit twee delen, namelijk aan de voorkant een laagbouwwoning en de achterkant op neuten.

Andere woning

De brand begon aan de achterkant welke volledig is afgebrand. Het gaat in deze om een groot huis met een oppervlakte van 718 meters bij 7 meters. Eén belendende woning heeft schroei schade opgelopen aan het plafond en één raam is gesprongen vanwege de hitte.

[quads id=1]

Niet verzekerd

Volgens Grootfaam hadden de omstanders voor de komst van de brandweer een gascilinder van 100 lbs kunnen verwijderen. Het afgebrand pand was niet verzekerd tegen brand, maar wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De oorzaak is vooralsnog onbekend en het onderzoek wordt voortgezet door politie Latour te Paramaribo.

Bron: Dagblad Suriname. Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland