Groep jongeren mishandelen en beroven jongeman in Paramaribo

man luchthaven
Onze kinderen, wat gebeurt er toch met ze? Een man is mishandeld en beroofd door een grote groep jongelui in Paramaribo. De groep loopt nog vrij rond.

[quads id=1]

Waarom houden onze jongeren zich bezig met deze vorm van criminaliteit. 1 van ze was zelfs gewapend met een scherp voorwerp. Dit is toch niet wat we onze kinderen leren? Waar komt dit dan vandaan? Hoe stoppen we het?

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Jongeman beroofd en mishandeld in Paramaribo. Een 25-jarige jongeman is vorige week in Paramaribo beroofd en mishandeld. Hij liep een zwelling aan zijn achterhoofd op.

[quads id=1]

7 jongens

Het gaat om zes tot zeven jeugdigen die de beroving hebben gepleegd. Een van de rovers was gewapend met een schroevendraaier. De verdachten maakten een rijwiel van het slachtoffer buit en brachten hem vuistslagen toe.

[quads id=1]

Ze zijn nog niet aangehouden

Zij verlieten met de buit de plaats. De jongeman maakte van de diefstal middels geweld melding bij de politie die naar de plaats ging voor onderzoek. Zij stelde een onderzoek in, maar trof de rovers niet aan. Het onderzoek is nog gaande om de verdachten op te sporen

Bron:

Jongeman beroofd en mishandeld

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland