De felicitaties aan de jarige wereldreiziger, Ricky Sewpersad (video’s & foto’s) Suriname – Nederland vakantie

vakantie Suriname
Deze week was wereldreiziger Ricky Sewpersad van Never stop exploring jarig. Hij wordt van harte gefeliciteerd door FamilieNieuws. We zijn extra trots op hem omdat hij onze Surinaamse vlag naar zoveel landen brengt

[quads id=1]

Klik op de link om de prachtige foto’s en video’s te bekijken. Kijk ook naar het interview om hem beter te leren kennen. Lees ook zijn persoonlijke verjaardagsboodschap voor ons allemaal. Hij vertelt ook waarom hij al zijn ervaringen deelt. Geef het door aan een ieder! Hij is 31 jaar geworden. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Vakantie Suriname Nederland

Wil je hem beter leren kennen? Bekijk dan onderstaande video:

Bij deze de felicitaties van ons aan de jarige Ricky Sewpersad. We genieten altijd van zijn wereld avonturen en vakantie verhalen. En in verband met zijn verjaardag had hij ook een leuke boodschap voor ons. Lees maar mee:

[quads id=1]

Steun

Allereerst wil ik mijn dankbaar uitten naar de Almachtige, mijn familie vrienden en alle volgers die me blijven steunen. Het doet me goed dat tot nu toe veel mijlpalen heb bereikt zoals vulkanen beklimmen, hoogste bergen beklimmen, lopen met leeuwen, duiken met de vlag, alle 7 wereldwonderen aangedaan met de Surinaamse vlag, veel goede vrienden wereldwijd heb, bungee jumpen, skydiven en noem maar op.

[quads id=1]

Niet om te pronken

Ik deel al mijn ervaringen, niet omdat ik wil pronken zoals enkelen beweren maar omdat veel mensen dit leuk vinden en zo ook veel kunnen zien van de wereld. De dankbaarheid van deze mensen doet me heel goed. En de boodschap die ik ook wil meegeven, al waar je komt op de wereld, vergeet je roots niet.

In Suriname

Over enkele dagen zal ik wederom Suriname aandoen en zal ik na jaren weer srefidensi meemaken. Ik hoop dat het weer gevierd wordt zoals ik gewend ben. Ik hoop de samenhorigheid onder ons Surinamers weer te zien, dit maakt ons sterker. Zoals ik altijd zeg, ondanks onze afkomst, ras of geloof, we zijn eerst mensen onder mekaar die het beste van moeten maken, samen!

Video’s en foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Wil je zijn page volgen> Klik hier: Never stop Exploring
https://www.facebook.com/neverstopexploringricky/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland