Zou jij je man vergeven na 1 keer vreemdgaan? anoniem Suriname

vreemdgaan Suriname
Als je 1 keer uit bent gelopen, dan blijf je uitlopen. Is dat zo? En lopen alle mannen echt uit? Want dan hoef ik echt geen andere man meer. Dat zegt Jessica uit Suriname. Ze is er net achtergekomen dat haar man een paar weken slaapt met zijn collega. Lees wat ze allemaal vertelt. Ze wil 1 ding weten. Moet ze hem vergeven? En ze wil ook weten of werkelijk alle mannen uitlopen. Wat is jullie ervaring met uitlopende mannen?

[quads id=1]

Jessica uit Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Jessica uit Suriname en eigenlijk had ik gewoon 1 kleine vraag. Een kleine vraag die wel heel belangrijk is voor mij.

Voor mijn gevoel had ik een heel goed huwelijk. Mijn man en ik respecteren elkaar en we hebben nooit problemen gehad. Dus relatie problemen zoals ik nu heb.

[quads id=1]

Laatste weken

Brian gedroeg zich de laatste weken heel vreemd. Hij is een man die alles op de automatische piloot doet. Dag in en dag uit doet hij hetzelfde. Eigenlijk wel saai. Heel voorspelbaar. Dus toen hij opeens ging overwerken en etentjes had via het werk begon ik wel een beetje nieuwsgierig en jaloers te worden.

Ik deed iets wat ik normaliter nooit doe. Ik ben in zijn telefoon gegaan. Ik zag niets bijzonders, tot ik ging kijken bij een collega van hem. Frits plus achternaam want ik vroeg me af waarom zijn naam bovenaan stond in zijn lijst. En 2 keer voorkwam. Anders had ik nooit gekeken. Hij had dat mens dus onder de naam van die Frits opgeslagen.

Foto’s

Het kwam erop neer dat hij dus een aantal weken met een andere dame slaapt. Ik heb eerst alles gelezen, foto’s gekopieerd en telefoonnummer opgeslagen. Toen was het ongeveer 4 uur ’s nachts en toen ben ik op bed gaan zitten en heb alles uitgeprint en op zijn buik gegooid.

[quads id=1]

Lees ook: Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

Voor het eerst heb ik Brian zien huilen. Ik wilde hem klappen. Maar ik bleef strak. Ik zelf was helemaal gevoelloos. Door die dingen die ik had gelezen. Geen 1 keer heeft hij iets over mij gezegd. terwijl die dame weet dat ik besta. Ik ken der en ze is zelf ook getrouwd. Ze werkt ook daar.

[quads id=1]

Lust en verliefdheid

Ik wilde haar ook meteen bellen en op de speaker zetten zodat ze kon horen wat Brian te vertellen had over haar. Hij was verliefd maar wilde wel stoppen met haar. Het was lust. En hij had spijt. Zij ook zei hij, maar daar had ik niets van gemerkt in de app. Goed. Ik ben weggegaan. Naar een vriendin. Die kinderen sliepen.

vreemdgaan Suriname
Voorbeeldfoto van MarketWatch

4 dagen lang heeft Brian me lastig gevallen. Hij komt hier bij die vriendin, hij wil alleen maar praten. Hij is al die dagen niet naar het werk gegaan. Hij stuurt me al die gesprekken met die dame. Ze hebben de relatie beëindigd. En zij houdt van haar man, ze wil haar man niet kwijt. enz enz. bla bla bla

[quads id=1]

Vergeven?

Hij smeekt me om terug te komen en dat ik hem moet vergeven. Ik weet het niet. Maar ik moet een beslissing nemen. Ik weet wel wat ik ga doen. Maar ik ben bang dat ik er spijt van ga krijgen. En daarom wil ik jullie, Vooral de dames vragen, of je je man zou vergeven na 1 keer vreemdgaan.

Ik geloof wel dat het echt 1 keer was. In die 15 jaar dat we samen zijn heb ik Brian nog nooit zo gezien. Zoals ik zeg dat hij ineens zo stiekem deed en ’s avonds wegbleef. Ik heb het ooit eerder van hem meegemaakt. Daarom ben ik er ook zo snel achtergekomen. 3 tot 4 weken heeft die relatie geduurd.

Topbaan

Het probleem is wel dat ze collega’s zijn. Brian heeft een topbaan. Hem zeggen om ontslag te nemen zou gemeen zijn. Maar ik zou dat wel het liefst willen. Ik wil niet meer dat die twee elkaar zien. En ergens ben ik gemeen en wil ik haar man bellen. Hij moet ook weten wat zijn vrouw heeft gedaan. Want ze heeft hem bedrogen. Het lijkt alsof ik haar wil pijnigen en dat is niet leuk van mij. Maar ik wraak. Ik wilde haar hele leven op Facebook zetten, maar dan zou ik mezelf ook schande geven. Ik voel me gewoon vernederd en van mijn voetstuk gegooid. Ik was echt trots op ons.

[quads id=1]

Naar bed met een ander

Dus zoals jullie zien ben ik nog niet helemaal klaar hiermee. Ik wil weten of het wel kan. Kun je je man wel vergeven voor zoiets? Want als het niet zo is dan stop ik die relatie liever meteen. Ik kan gewoon niet geloven dat hij met een andere vrouw heeft geslapen. Ik voel zo weinig voor mijn man op dit moment, ik denk dat ik ook nooit meer intiem met hem ga kunnen zijn. Waarom kon hij zijn l*l niet in zijn broek houden???

Maar misschien is het te vroeg en moet ik alles tijd geven. misschien hebben jullie ervaring hier mee. Ik weet het niet. Ik was echt 1 van die domme vrouwen die dacht dat haar man NOOIT zou vreemdgaan. En kijk mijn leven nu. Een schande.

[quads id=1]

Niet voor het geld

Bedankt iedereen voor het luisteren. Ik kijk helemaal uit naar jullie reacties. P.s. ik ben niet afhankelijk van mijn man, In tegendeel. Als we gaan scheiden dan zit ik er financieel nog beter voor. Dus voor het geld ofzo hoef ik niet te blijven. Hij gaat 100% verhuizen als we uit elkaar gaan en laat alles achter. We hebben wel kinderen en hun leven wil ik niet graag verpesten. Ze houden van hun vader. Moedrs, wat zouden jullie doen. En mannen een belangrijke vraag voor jullie. Als je 1 keer uit bent gelopen, dan blijf je uitlopen. Is dat zo? En lopen alle mannen echt uit? Want dan hoef ik echt geen andere man meer.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik ben verliefd en ik ga mijn vrouw verlaten

Anoniem – Omdat hij uit loopt, ga ik nu ook vreemd ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig