Mijn echtgenoot en onze vader Bhugwandin Sardjoe uit Suriname is overleden in Nederland

overleden Nederland
Bhugwandin Sardjoe is er niet meer. In leven was hij onderwijzer en schoolleider van diverse scholen in Suriname. Hij werd onderscheiden als Ridder in de ereorde van de palm en ook als Ridder in de orde van Oranje Nassau.

[quads id=1]

Een bijzondere man is heengegaan in Nederland. Dat maakt zijn vrouw bekend namens de kinderen. Meer informatie in het bericht. De crematie zal MORGEN plaatsvinden in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden
Mijn echtgenoot en onze vader

Bhugwandin Sardjoe

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland