Meisje in Nederland onder stroom door telefoon in bad (video’s)

Nederland Telefoon
Neem je telefoon NIET mee in bad!! En al helemaal niet terwijl je aan het chargen bent. Het lijkt alsof het nog niet duidelijk genoeg is!! Hierbij weer een belangrijke waarschuwing na een incident in Nederland

[quads id=1]

Een meisje is onder stroom komen te staan nadat haar telefoon in bad viel. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’en video. Kijk ook naar de video van huilende ouders van een overleden meisje uit Amerika. Geef het door aan een ieder. Ouders, praat NOGMAALS met je kinderen! Dit is belangrijk want ze gaan tegenwoordig overal met hun telefoon. Jouw kind ook?

[quads id=1]

Telefoon Nederland

RTL Nederland schreef het volgende hierover: Nederlands meisje (13) onder stroom door telefoon in bad. Een 13-jarig meisje uit Nederland is onder stroom komen te staan toen ze haar telefoon, die aan de oplader lag, in bad liet vallen.

Het meisje nam een bad terwijl ze in haar rechterhand haar telefoon vasthield, zo schrijft een tijdschrift. De telefoon was op dat moment aan het opladen. Het is niet duidelijk wanneer het incident precies heeft plaatsgevonden.

[quads id=1]

Een harde schreeuw

Het meisje schreeuwde het uit toen ze onder stroom kwam te staan, waardoor haar moeder direct naar de badkamer kwam. Zij haalde de oplader uit het stopcontact en tilde haar dochter uit het bad.

Nederland Telefoon

Het meisje liep twee diepe brandwonden op. Het meisje was korte tijd bewusteloos en ze had last van spiersamentrekkingen. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar twee diepe brandwonden werden ontdekt. Eentje in haar hand, de andere op haar buik.

[quads id=1]

Geheugenverlies

Het meisje had last van geheugenverlies, dus ze kon zelf niet vertellen wat er nou precies was gebeurd. Maar door onder meer de spiersamentrekkingen en de brandwonden was te concluderen dat het meisje onder stroom was komen te staan.

Na twee dagen mocht ze het brandwondencentrum verlaten. Later is ze nog wel geopereerd aan de brandwond op haar buik.

Waarschuwing

[quads id=1]

De schrijvers, afkomstig van het Amsterdam UMC en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, willen mensen met het artikel waarschuwen. Ze benadrukken dat elektrische apparaten of snoeren nooit in de buurt van water moeten worden aangesloten.

Bekijk ook een video ervan:

Belangrijke boodschap van ouders in de rouw:

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4926006/meisje-stroom-telefoon-spartphone-bad

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland