Man uit Suriname schiet zichzelf door het hoofd

zelf man Suriname
Een vreselijk bericht van overlijden. Alweer heeft iemand zichzelf van het leven beroofd in Suriname.

[quads id=1]

Het betreft dit keer een volwassen man. Hij zou vanwege problemen over zijn gegaan tot de daad. Depressie is real mensen. We moeten het niet onderschatten. Meer informatie in het bericht en bekijk ook de gegevens omtrent zijn identiteit. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Man schiet zich dood in Suriname. De politie van Lelydorp kreeg zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur een melding van een lijk in een woning aan de Lelydorperweg in Suriname.

47-jarige Dennis

[quads id=1]

Ter plaatse aangekomen trof de politie het ontzielde lichaam van de 47-jarige Dennis Soikromo uit Suriname aan. Hij vertoonde een schotverwonding en het jachtgeweer waarmee het slachtoffer zich van het leven heeft beroofd, lag naast hem. De sterke arm heeft het jachtgeweer in beslag genomen en schakelde de instantie in om het stoffelijk overschot naar het mortuarium in Suriname af te voeren.

Huwelijk

[quads id=1]

De man woonde de laatste zes maanden alleen op het adres. De buren vertelde dat het niet goed ging met zijn huwelijk. Zijn vrouw en kinderen waren weg. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer vanwege deze problemen zich van het leven heeft beroofd. Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland