Man doodgestoken in Rotterdam Nederland – video’s

Rotterdam overleden

Alweer een steekpartij in Nederland. En wederom is er iemand overleden! Vanmiddag was er een steekpartij in Rotterdam Het slachtoffer is door de hulpdiensten gereanimeerd maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Meer informatie in het bericht en kijk ook naar de video erover. Een getuige vertelt zijn verhaal. Er waren al geruime tijd problemen met de verdachte.

[quads id=1]

Rijnmond schreef het volgende hierover: In ouderencomplex De Kulk in Rotterdam-Hoogvliet is maandagmiddag een man doodgestoken. De politie heeft een 50-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte.

De vermoedelijke dader werd gelijk opgepakt op de plek van de steekpartij. Het gaat om een cliënt van zorginstelling Pameijer. Verslaggever Jacco van Giesen vertelde op Radio Rijnmond dat een man in het rookhok zou zijn uitgedaagd. Hij sprak daarover met een bewoonster van de flat.

[quads id=1]

“Het was een mes van wel dertig centimeter”, aldus de vrouw over de steekpartij. “Ik hoorde de traumahelikopter en ik dacht: het zal wel weer hier zijn. Toen wilde ik mijn hond gaan uitlaten, maar we mochten niet naar beneden. Toen ben ik maar met de brandtrap naar beneden gegaan.”

[quads id=1]

“Het ging om een gestolen fiets. Het slachtoffer beschuldigde iemand en die is naar boven gelopen, heeft een mes gepakt en hem neergestoken. Met dodelijke afloop.”
Bewoner John Henstmengel staat aangeslagen verslaggever Jacco van Giessen te woord, een paar uur na de dodelijke steekpartij in serviceflat De Kulk in Rotterdam-Hoogvliet.

[quads id=1]

“Het is op zich wel een aardige jongen, als ie z’n medicijnen maar blijft slikken. Dan is er niks aan de hand”, vervolgt de bewoner.

“Vorig jaar heeft hij ook al een man met een mes in zijn been gestoken. Daarvoor is hij opgenomen geweest in Delta. Na een paar weken medicijnen slikken mocht hij hier weer terug komen.”
De politie onderzoekt de aanleiding van de steekpartij.

Video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/188667/Man-doodgestoken-in-ouderencomplex-Hoogvliet

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland