Vrouw gepakt met bijna 60.000 euro aan bolletjes in haar buik – buitenland

drugs bolletjes
Het slikken van bolletjes met drugs is levensgevaarlijk. Ze kunnen namelijk open knappen en dat kan fataal zijn! Bolletjes slikken blijft een bekende truc om drugs te smokkelen.

Ook voor deze vrouw uit Frans Guyana. 144 bolletjes had ze in haar lichaam. Een straat waarde van bijna 60.000 euro. Meer info in het bericht. Hoe krijgt ze het voor elkaar? Wat een lef!

144 bolletjes

Nu.nl schreef het volgende hierover: Politie pakt vrouw in Thalys op met 144 bolletjes cocaïne in haar lichaam. Tijdens een grensoverschrijdende drugsactie is vorige week een vrouw aangehouden die 144 bolletjes cocaïne smokkelde door deze in haar lichaam te verstoppen, meldt de federale politie maandag.

Straatwaarde

Een scan van de bolletjes in het ziekenhuis onthulde de 1,152 kilogram cocaïne, wat volgens agenten een straatwaarde vertegenwoordigt van tenminste 57.600 euro. Hart van Nederland schreef het volgende: De vrouw komt uit Frans-Guyana.

Bolletjes levensgevaarlijk

Het slikken van bolletjes met drugs is levensgevaarlijk. De omhulsels kunnen in het lichaam openklappen en daardoor is er het risico van overlijden aan een overdosis. Bolletjesslikken is een bekende truc om drugs te smokkelen.

drugs bolletjes
Foto van Vice
Ook in Nederland

De arrestatie is een van de opvallendste resultaten na een grootschalige drugsactie die van 14 t/m 17 november werd gehouden. Hierbij zijn meerdere politie- en douanediensten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk bij betrokken zijn geweest.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland