Vader uit Suriname verdacht van HIV besmetting minderjarige dochter

oom Suriname oma meisje
Vorige week publiceerden we het misselijk makende bericht over een broer uit Suriname die zijn eigen zusje en nichtjes had misbruikt en besmet met het HIV virus.

[quads id=1]

Ook deze verschrikkelijke vader heeft zijn bloedeigen dochter vermoedelijk misbruikt. Al vanaf haar 9de levensjaar. Het meisje is besmet met het HIV virus. Het blijkt dat haar vader al die tijd ook wist dat hij HIV besmet was. Dit is toch poging tot moord? Je bloedeigen kind. Mag je zo iemand wel een vader noemen? Een vader hoort zijn kind ten alle tijden te beschermen! Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Dagblad Suriname. Vader verdacht van besmetting minderjarige dochter. Een 44-jarige vader, Gairy W., moest zich donderdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verantwoorden ter zake misbruik van zijn 14-jarige bloedeigen dochter.

[quads id=1]

9 jaar

Hij zou deze strafbare handelingen in de periode gelegen tussen 17 december 2013 tot en met 16 december 2016 hebben gepleegd. Het meisje was toen 9 jaar oud. Ook zou de verdachte haar in de periode 17 december 2013 tot en met 31 december 2018 intiem hebben misbruikt, wetende dat hij hiv-besmet was.

[quads id=1]

Ook HIV positief

Het kind is ook onderzocht en het blijkt dat zij ook hiv-positief is. De verdachte ontkent alle verwijten met klem. Advocaat Murvin Dubois staat de verdachte juridisch bij en hij vroeg het gerecht of het resultaat van de test wel in het dossier is toegevoegd. Het resultaat is in het tweede dossier aanwezig en de raadsman zal daarvan een kopie krijgen.

[quads id=1]

2 getuigen

Op 28 november zullen er twee getuigen worden gehoord. De verdachte blijft aangehouden.

Bron: Dagblad Suriname. Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland